dōTERRA is Latijns voor ‘Gift van de Aarde’ en is wereldmarktleider in etherische oliën. De intentie van het bedrijf is om essentiële oliën aan te bieden die zo natuurlijk en krachtig zijn als nooit eerder bestond. doTERRA biedt essentiële oliën van therapeutische kwaliteit (CPTG® certificatie) die de capaciteit hebben om de levenskwaliteit te verbeteren via verspreiding in de lucht, door deze op het lichaam te smeren of zelfs in te nemen! Het is dan ook een prachtige aanvulling op een puur en lekker leven. Wij gebruiken het beiden in onze praktijken, in de keuken, in het huishouden en zetten het in als natuurlijk EHBO-koffertje. Deze cadeautjes van moeder natuur kwamen op ons pad, en daar zijn we zooo enthousiast over, blij mee en verwonderd over, dat we jou ook graag kennis willen laten maken.

Essentiële oliën hebben krachtige, reinigende eigenschappen en zijn van nature anti-bacterieel. Pure essentiële oliën worden onmiddellijk door de huid opgenomen en zorgen voor reactie in dat gebied van het lichaam. Veel essentiële oliën kunnen ook worden gebruikt als voeding, om vitaliteit en gezondheid te helpen bevorderen. Zuivere, onversneden essentiële oliën zijn doorzichtig en variëren in kleur van kristalhelder, geel, oranje, groen, tot diep blauw.

Door de geschiedenis heen zijn essentiële oliën in verschillende culturen al veelvuldig toegepast vanwege hun medicinale en therapeutische werking. Ook dieren in het wild kennen instinctief de mogelijkheden die etherische oliën uit planten ze kunnen bieden. Moderne wetenschappelijke studies bevestigen steeds meer de enorme voordelen van essentiële oliën voor onze gezondheid, die van onze kinderen en (huis)dieren.

100% pure essentiële oliën

100% zuiver

100% natuurlijk, van wilde planten

Gecertificeerd op therapeutische waarde

Niet verdund

Geen synthetische bestanddelen

Geen conserveringsmiddelen

Ondersteuning voor lichaam en geest zonder bijwerkingen

dōTERRA’s etherische oliën zijn 100% puur, kieskeurig geëxtraheerd uit planten en bloemen. Ze bevatten geen vulmiddelen of kunstmatige ingrediënten die de kwaliteit van de olie kunnen aantasten. Tevens zijn deze vrij van verontreinigingen zoals pesticiden en andere chemische substanties. Frequente gebruikers van etherische oliën zullen de superieure kwaliteit van de natuurlijke en gecertificeerde oliën voor therapeutisch gebruik van doTERRA onmiddellijk herkennen. Ieder flesje wordt getest op veiligheid en kwaliteit voordat het de deur uitgaat. Voorbeeld: voor een flesje lavendelolie, wordt 2 vierkante meter biologische lavendel uit Bulgarije gebruikt!

Neem gerust contact met ons op als je vrijblijvend kennis wilt maken met de oliën, voor advies op maat, waar je ze allemaal voor kunt inzetten of over de manier waarop je kunt bestellen als consument (met minimaal 25% korting) of als je zelf aan de slag wilt als doTERRA consultant binnen ons team.

Maak een gratis ‘snuffel’ afspraak, alleen of met een groepje: puurenlekkerleven@live.nl

Volg onze FACEBOOK pagina voor tips, uitleg en workshopdata.

Wanneer je enthousiast bent over de producten, kunnen we jouw eerste bestelling voor je doen via een persoonlijk account. Je geniet dan direct van 25% vaste klanten korting op de normale verkoopprijzen. Je krijgt een inlognummer om vervolgens voortaan zelf je bestellingen te plaatsen bij doTERRA. Hierbij word je uiteraard begeleid door ons.

Om je 25% vaste klanten korting te behouden, hoef je maar één product per jaar te bestellen. Het maakt niet uit voor welk bedrag. We bespreken en overleggen met jou hoe je het meest voordelig aan de producten koopt.

  • Je betaalt bij inschrijving éénmalig een bedrag van € 24,20 (incl. btw) inschrijfkosten. Daarna betaal je ieder jaar € 15,- contributie. In ruil hiervoor krijg je een 15 ml flesje Pepermunt-olie ter waarde van € 21,-.
  • Wanneer je start met een starterskit (11 basis oliën die jouw medicijnkastje kunnen vervangen) van bijvoorbeeld € 139,15 (incl BTW), vervallen de inschrijfkostenkosten van € 24,20.
  • Je bestelt minimaal 1x per jaar een product, zonder minimaal afname bedrag, om je 25% korting te behouden.
  • Je krijgt toegang tot een eigen online administratiesysteem en webwinkel, waar je zelf  je producten kunt bestellen.

Naast het bestellen van losse oliën is het ook mogelijk te starten met een pakket om het meeste voordeel te behalen! De inschrijfkosten (€ 24,20) komen te vervallen wanneer je voor een pakket kiest. Wij laten je graag zien welke pakketten er allemaal zijn.