Ik gooi de pannen erop

Vrijdag 8 november 2019. Een mooie dag om jullie te laten weten dat ik de pannen erop gooi. Jullie hebben vast al wel gemerkt dat ik minder post, en minder recept-inspiratie heb.

Mijn blog staat na bijna 10 jaar vol met honderden gratis recepten. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan, en heb met mijn blog nooit geld verdiend.

Ik mocht eens een kookboekje maken dat wel. En ik mocht ontzettend veel prachtige mensen ontmoeten op mijn workshops. Dat was een mooie tijd waar ik heel dankbaar voor ben, en met veel plezier op terug kijk.

Workshops verzorgen vanuit puur en lekker leven ga ik niet meer doen. En een nieuw kookboek maken? Wie weet. Maar niet in de nabije toekomst.

Uiteraard blijven we iedere maand te bezoeken voor de mensen die het mooie Bunzlau servies sparen. https://puurenlekkerleven.nl/bunzlau-castle-servies/

En de High Tea in september 2020 gaat zeer zeker door! Nu al zin in zelfs. šŸ„° https://puurenlekkerleven.nl/high-tea/

Mijn blog blijft ook gewoon bestaan voor de liefhebber van mijn recepten. Ik ga erover nadenken wat ik met mijn Facebookpagina ga doen. Wanneer ik mijn richting weet, hoor je het direct.

Voor de mensen die mij kennen, jullie weten dat ik, samen met mijn man, een gepassioneerde en liefdevolle (al zeg ik het zelf šŸ˜‰) afslankcoach in Brabant ben. Daar is puur en lekker leven destijds ook uit geboren.

Mocht je het leuk vinden me op die manier in actie te zien, dan kun je ons volgen op: Aurelia Voeding, Coaching en Ontspanning Is onze aanpak niet jouw ding? Lekker laten gaan!

In ieder geval voor nu, bedankt trouwe volgers en lezers. Was de wereld maar zo leuk als jullie. Blijf gerust rondhangen, het zal hier vast niet stil blijven. Dankzij jullie vond ik het de afgelopen (bijna) 10 jaar helemaal geweldig om voor jullie te koken. šŸ²

Spannend om te vertellen. Spannend om het vertrouwde los te laten. Maar ik ga me nu vooral focussen op de mensen die ik wekelijks live mag begroeten, op mezelf en iedereen die me lief is.

Heel veel warme groetjes en een cyberknuffel!
Blijf vooral lekker kokkerellen en geniet, Mandy šŸ’‹
—> www.puurenlekkerleven.nl

Print Friendly, PDF & Email
Share:
Mandy Knuvers

Mandy Knuvers

Hoi, wat leuk dat je er bent! Ik ben Mandy en sinds 2010, probeer ik vanuit enthousiasme en passie de mens een beetje bewuster en positiever te maken. Hier vind je voornamelijk (h)eerlijke recepten, maar ik geef ook positiviteitssprankels cadeau, en deel ik mijn hersenspinsels en tips voor een comfortabel en leuk leven. Puur en Lekker Leven. Altijd leren en proberen. Soms vallen, altijd opstaan. Groot dromen en durven. Maar bovenal genieten en (jezelf) liefhebben. 'Be you and choose joy'. Wees welkom.