Super boek!

★★★★★
5 5 1
Aanrader voor iedereen die graag puur en lekker eet. Duidelijke recepten, duidelijk aangegeven waar je de producten kunt verkrijgen ( wat ik persoonlijk zeer fijn vind). De recepten zijn zonder meuk en erg lekker.

Van alles wat!

★★★★☆
4 5 1
Fijn boekje met duidelijk omschreven recepten voor wie puur en natuurlijk wil eten. Er staan ook van allerhande recepten in voor ontbijt, lunch, diner, zoetigheid en tussendoortjes. Zelfs om te drinken zijn er te vinden. De gebruikte ingrediënten zijn goed te vinden in de winkel en het is ook niet dat je hele waslijsten nodig hebt. Het zijn originele nieuwe recepten en herkenbare recepten in een gezond jasje. Ik ben reuze benieuwd naar het vervolg!

Lekker eten, pure ingredienten en makkelijk om te maken

★★★★★
5 5 1
Als je lekker wilt eten, maar geen zin hebt in zeer ingewikkelde recepten dan is dit kookboek echt een aanrader. De recepten van de website waren al mijn favoriet, in dit handige kookboekje staan nog meer makkelijke en vooral erg lekkere recepten. De beschrijving zijn goed te volgen waardoor je niet fout kan gaan. Ik pak er altijd een ander gerecht uit en kan niet wachten tot deel 2 zal verschijnen.

Een lekker leven zonder pakjes en zakjes

★★★★★
5 5 1
Met dit boek is een totaal nieuw maar wel lekker manier van koken en eten voor mij en mijn gezin ontstaan. We eten tegenwoordig zonder pakjes, zakjes, suikervrij en vrij van onnodige E-nummers. Mijn man en ik zijn door alleen hiermee aan de slag te gaan 5 kilo kwijtgeraakt en voelen ons hierdoor echt super lekker en fit! Onze kinderen (7en9) zijn bewuster van wat en goed voor ze is en waarderen nu meer een stuk fruit en groente dan een zak snoep. Voor dit toegankelijk prijsje hoef je niet te laten!

Fijne vormgeving, voor iedereen te volgen

★★★★★
5 5 1
Al lang een volger van de recepten op de website van puur en lekker leven, dus toen er een kookboek kwam heb ik deze meteen aangeschaft. Prachtig boek, eenvoudige maar heerlijke recepten voor alle maaltijden van een vrouw met kennis en passie. Een echte aanrader als je van puur en lekker eten houdt.

CeesyK

★★★★★
5 5 1
Het boek is inspirerend en nodigt uit door de mooie foto's en strakke vormgeving. Als je eenmaal de slag te pakken hebt en de basisingrediënten in huis hebt wil je niet meer anders koken. Het helpt mij met verse producten te werken, en de pakjes en zakjes verdwijnen steeds meer uit mijn voorraadkast. Ik kijk al uit naar het 2de boek van Puur en Lekker Leven.

Geweldig boek!

★★★★★
5 5 1
Een super boek, geweldig als je op een pure, eerlijke en lekkere manier wilt eten! Met super gangbare gerechten die voor het hele gezin zijn.

Praktisch genieten!

★★★★★
5 5 1
Super lekkere gerechten die makkelijk te maken zijn. Mandy weet je op een warme wijze uit te nodigen in de keuken. De sfeer van het kookboek straalt warmte, persoonlijkheid en gezondheid uit. Knap dat je je persoonlijkheid zo kunt vertalen naar je boek!

gezond en vooral heerlijk !

★★★★★
5 5 1
Gezond eten kan ook heel erg lekker zijn. De recepten zijn goed te volgen en kloppen precies. Ik ben niet zo'n kok maar deze recepten kun je precies volgen en dan gaat het nooit mis. Daarnaast is mandy een ontzettende energieke enthousiaste en inspirerende vrouw. Haar kookworkshops zijn naast leerzaam vooral ook heel gezellig, warm en huiselijk dus echt iets om met een aantal vrienden of vriendinnen te gaan doen.

Kookboek wat ik iedereen aan kan raden!

★★★★★
5 5 1
Dit kookboek staat vol lekkere en makkelijk te maken gerechten. Duidelijk beschreven hoe te maken. Ik kijk nu al uit naar deel 2!

Puur kan ook lekker zijn

★★★★☆
4 5 1
Een boekje met gerechten waar ook mijn gasten van mee kunnen smullen. Dat pure producten niet saai zijn en zeker ook lekker bewijzen deze gerechten.

Super boek!

★★★★★
5 5 1
Lekkere/gezonde recepten en makkelijk te maken. Erg inspirerend en motiverend!

Handzaam, praktisch en bruikbaar!

★★★★★
5 5 1
Wat een mooi, prettig boek! Volop bruikbare recepten voor als je snelle trek hebt, maar ook recepten voor als je een speciale gelegenheid hebt en je wat meer tijd in de keuken wil doorbrengen. Heerlijke, eerlijke ingrediënten maken lekkere, voedzame maaltijden.

Super kookboek echt een aanrader

★★★★★
5 5 1
Heb het boek al een tijdje in huis en maak de lekkerste dingen. Het is een overzichtelijk kookboek met een heldere beschrijving van allemaal gezonde recepten. Ik kan niet wachten op deel 2. Mijn favoriet, de Tacotaart, of nee de Perenontbijttaart of toch de.............. zoveel lekkere recepten.

Top!

★★★★★
5 5 1
Mandy weet wat lekker eten is. Met heel veel passie, liefde en kennis maakt ze eenieder enthousiast voor haar pure en lekkere gerechten. Dit alles zonder de realiteit van het dagelijks leven uit het oog te verliezen, er is dus voor ieder wat wils: snelle recepten, recepten voor speciale gelegenheden en ook geweldige traktaties. Ook de workshops zijn een aanrader! Samen met Danny maakt Mandy de workshops heel gezellig en leerzaam. Je gaat naar huis met hernieuwde energie en vol inspiratie om thuis aan de slag te gaan in de keuken. Puur en Lekker leven is ook mijn leefstijl geworden en het voelt heerlijk om op deze manier met eten bezig te zijn!

Het beste kookboek dat ik ooit heb gekocht!

★★★★★
5 5 1
Een kookboek vol originele maar gelukkig makkelijke recepten. Leer gezond koken met prachtige producten. De recepten zijn duidelijk beschreven, mislukken is eigenlijk niet mogelijk. Wil je op een gezonde manier leren koken of ben je op zoek naar inspiratie voor ontbijt, lunch en diner, dan is dit het ideale kookboek. Handig in gebruik door de ringband en het formaat van het boek. Ik kan niet wachten tot dat deel 2 uitkomt. En wil je nog meer inspiratie volg dan een kook workshop van Mandy.

Top boek!

★★★★★
5 5 1
Ik ben fan van Mandy. Heb al veel recepten van haar website gemaakt dus toen het boek uitkwam stond ik te popelen om ook hieruit te koken. Recepten zijn duidelijk beschreven en ingrediënten zijn makkelijk verkrijgbaar. En niet te vergeten heerlijk! Aanrader dus!

Laat een review achter

Naam
E-mail
Titel
Beoordeling
Je review