Ingrediënten:
65 gr cashewpasta
(Ik heb het zelf gemaakt zie hier hoe eenvoudig je dat doet!)
25 gr vloeibare kokosolie
50 gr gepeld hennepzaad
25 gr kokosrasp
het merg van een half vanillestokje
snufje kaneel
snufje Keltisch zeezout
8 druppels stevia
sinaasappel schil
20 gr gesmolten pure chocolade (85%)
Bereiding:
Maal het hennepzaad met de kokosrasp fijn in de keukenmachine.
Voeg dit samen met alle andere ingrediënten in een kom.
Vul 15 bonbon vormpjes met dit mengsel.
Zet dit vervolgens in de vriezer en laat het hard worden.
Druk daarna het hard geworden mengsel uit de vormpjes.
Doop ze 1 voor 1 in de (au bain marie) gesmolten chocolade en leg er een ‘kus’ op van sinaasappel schil.
TIP: bewaar deze ‘kusjes’ in een afgesloten bakje in de koelkast (anders smelten ze).
Geniet, Mandy
SV – GV – LV – KA