Het is weer zover…de maandelijkse receptenruil, hoera! Ik blijf het leuk vinden. Deze keer heb ik rondgesnuffeld op de website van Puurhomemade. Maar wat een ellende was dat zeg! Alles vind ik er onweerstaanbaar lekker uitzien, ga dan maar eens kiezen.
Ik koos eerst voor de kaasstengels, nee toch voor de muesli scones….nee, nee wacht, laat ik voor de gevulde kiprolletjes met een zoete dressing gaan! En die werden het, maar dan geen rolletjes natuurlijk en de lekkere dressing ging door wat fijngesneden Romaine sla. We aten er frietjes van pastinaak bij en lekker dat het was! Dit was zeker niet de laatste keer dat dit gerecht op ons menu staat.
De andere twee bovengenoemde opties ga ik zeker ook een keertje maken, alleen mag ik maar 1 keer uit haar keuken koken voor de receptenruil. Ik zal de andere creaties met jullie delen op Facebook en Instagram oke? En als je niet kunt wachten dan kun je meteen zelf je keukenschort optrommelen en lekker aan het bakken gaan. 🙂
Dan ga ik vandaag langs mijn moedertje, het is tenslotte maar 1 keer per jaar Moederdag.
Fijne Moederdag alle moeders van Nederland!
Het originele recept vind je HIER
Ingrediënten voor 4 personen:
150 gram verse (wilde) spinazie
200 gr zachte schapenkaas (kocht ik bij de Turkse winkel)
75 gr zongedroogde tomaatjes
1 tl dragon
2 teentjes verse knoflook
3 dubbele biologische kipfilets (ongeveer 350-400 gr)
zwarte peper
Keltisch zeezout
roomboter of kokosolie
sla naar keuze
2 el acacia honing (rauw)
1 tl dragon
zwarte peper
Keltisch zeezout
Leg de aangebakken kipfilets erop en dek af met de rest van het spinaziemengsel.
GV – SV – KA
Jouw Fabriek, Pure Food Coaching, Kinderen kunnen prima anders eten, Puur Homemade, Paleolland, Barbara Eet, Cave-a, Eet-Paleo, Ge-zonder, Leo Goes Paleo, Oerspronkelijk, De Voedzame Keuken, Candy in Wonderland, Oerkracht voedingsadvies, Mind your feed, Natuurlijk Resi, Dayenne Foodblog, Paleo made simple,