Nog 1 nachtje slapen en dan is het zover…Kerstmis! Ik wil van deze feestelijke gelegenheid gebruik maken om jullie lieve lezers, allemaal te bedanken voor jullie enthousiaste, lieve en openhartige mails en berichtjes (ook op Facebook). Ik ben dit blog zelf uit enthousiasme (en zonder verwachting) over pure voeding begonnen en ik vind het dan ook meer dan fan-tas-tisch dat het door jullie zo goed ontvangen wordt. Dat is de kers op mijn (suikervrije) taart!
Ik wens jullie allemaal prachtige feestdagen toe en een gezond en (h)eerlijk 2014!
In 2014 kunnen jullie weer veel pure en lekkere recepten van mij verwachten. Daarnaast heb ik (natuurlijk) allemaal ‘wilde’ plannen, maar die houd ik nog even voor me. Ik heb er zin in. 🙂
Â
2 el koekkruiden
½ tl Keltisch zeezout
2 el blauwe rozijnen
2 el kokosrasp
1 geraspte stevige peer
1 rijpe banaan
3 eieren
1 tl vanille extract
1 el ahorn siroop (optioneel)
roomboter (kokosolie voor een lactosevrij taartje)
Vet een ovenschaal in met kokosolie of (gras) roomboter.
Schep alle droge ingrediënten (ook de rozijnen) door elkaar.
Schep de natte ingrediënten goed door de droge. Schep er los degeraspte peer doorheen.
GV – SV – LV