Review Fellowes AeraMax Luchtreiniger

Naast gezond eten hoort goed slapen, regelmatig bewegen (bij voorkeur buiten) en ontspannen,ook bij een Puur en Lekker Leven. Zo ook….frisse lucht. Ik kreeg daarom de  supermooie, compacte Aeramax luchtreiniger toegestuurd van Fellows.com. Ik mocht een Aeramax testen die geschikt is voor ruimtes tot 18 vierkante meter.

Het apparaat is handzaam, waardoor je het in de door jouw gewenste ruimte kunt zetten. Bijvoorbeeld overdag op je kantoor en in de avond op de slaapkamer. Het maakt nauwelijks geluid en ik vind het een heel prettig gevoel dat de lucht voor 99,97 % wordt gezuiverd. Inclusief pollen en andere allergenen, stofmijt, schimmelsporen, huidschilfers van dieren en sigarettenrook. 

Ik heb een printer in mijn praktijk(je) staan, en dat is niet bepaald gezond. De fijnstof die deze uitstoot is schadelijk voor je gezondheid. Dit vind ik dus voor mij een belangrijke plek om de lucht te zuiveren.

We zetten ‘m na het werk een paar uur op de slaapkamer, en zetten ‘m uit wanneer we gaan slapen. We hebben beiden het idee, beter te slapen en meer uitgerust wakker te worden. Het is ook ideaal voor op een babykamer. Je gunt het mini mensje waar je het meest van houdt, toch ook de zuiverste lucht die je maar in kunt ademen?

De Aeramax voelt zelf aan wanneer hij tijdelijk harder moet werken. De sensor meet de luchtkwaliteit, en past hierop automatisch de ventilatiesnelheid aan. Zo blijft de lucht optimaal schoon. Blauwe en rode lampjes geven aan hoe schoon de lucht is. Ook geeft ie zelf aan wanneer de filter vervangen mag worden. Zooo fijn!

Review Fellowes AeraMax Luchtreiniger
Weet je wat nu leuk is, ik mag er een weggeven onder mijn lezers. Wil jij kans maken op dit mooie, gezonde apparaat. Geef dan mijn Facebookpagina Puur en Lekker Leven en die van AeraMax NL een like. Deel daarna heb bericht van deze win-actie openbaar op je tijdlijn (anders kan ik niet zien dat je meedoet). Dan maak ik zondag 10 juli in een nieuwe blog, hier de gelukkige winnaar bekend. 

Geniet, Mandy

 

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Mandy

Mandy

Hoi, wat leuk dat je er bent! Ik ben Mandy en sinds 2010, probeer ik vanuit enthousiasme en passie de mens een beetje bewuster en positiever te maken. Hier vind je voornamelijk (h)eerlijke recepten, maar ik geef ook positiviteitssprankels cadeau, en deel ik mijn hersenspinsels en tips voor een comfortabel en leuk leven. Puur en Lekker Leven. Altijd leren en proberen. Soms vallen, altijd opstaan. Groot dromen en durven. Maar bovenal genieten en (jezelf) liefhebben. 'Be you and choose joy'. Wees welkom.

Geef een antwoord