Doperwt-Tonijn Salade

Ik vind het toch echt even het benoemen waard. Wie van jullie heeft de laatste twee keer Radar Extra niet gezien? Voor jullie deel ik hierbij de uitzendingen. Het bevestigd alles waar ik voor sta, en wat ik destijds tijdens mijn workshop uitdroeg. Zo fijn om te zien dat de medische wereld dit inzicht ein-de-lijk ook heeft. Daar word je toch blij van?! Neem er zeker even de tijd voor. Zo mooi en motiverend! Heb jezelf genoeg lief om goed voor jezelf te zorgen. Je bent het waard.

Aflevering van 13 mei 2019:

https://www.uitzendinggemist.net/aflevering/475248/Radar.html (KLIK)

Aflevering van 20 mei 2019:

https://www.uitzendinggemist.net/aflevering/476032/Radar.html (KLIK)

En doorrr naar een nieuw recept. 🙂 Vandaag deel ik met jullie een heerlijke doperwt-tonijn salade. Lekker op een cracker of boterham die binnen jouw leefstijl valt. Je kunt er ook witlofblaadjes, bleekselderij, puntpaprika of komkommer mee vullen.

Oh! En voor wie er de grap van in kan zien. De Puur en Lekker Leven High tea’s voor 2020 (KLIK) staan gepland. Wat?! Haha, ja echt.

200 gr doperwten (vers, diepvries, pot wat jij wil)
200 gr (duurzame) tonijn op waterbasis
1 sjalotje
2 el suikervrije mayonaise
peper en zout naar smaak
1 avocado ter garnering (optioneel)

Geniet, Mandy
SV, GV

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Mandy

Mandy

Hoi, wat leuk dat je er bent! Ik ben Mandy en sinds 2010, probeer ik vanuit enthousiasme en passie de mens een beetje bewuster en positiever te maken. Hier vind je voornamelijk (h)eerlijke recepten, maar ik geef ook positiviteitssprankels cadeau, en deel ik mijn hersenspinsels en tips voor een comfortabel en leuk leven. Puur en Lekker Leven. Altijd leren en proberen. Soms vallen, altijd opstaan. Groot dromen en durven. Maar bovenal genieten en (jezelf) liefhebben. 'Be you and choose joy'. Wees welkom.

Geef een antwoord