Doperwt-Tonijn Salade

Ik vind het toch echt even het benoemen waard. Wie van jullie heeft de laatste twee keer Radar Extra niet gezien? Voor jullie deel ik hierbij de uitzendingen. Het bevestigd alles waar ik voor sta, en wat ik destijds tijdens mijn workshop uitdroeg. Zo fijn om te zien dat de medische wereld dit inzicht ein-de-lijk ook heeft. Daar word je toch blij van?! Neem er zeker even de tijd voor. Zo mooi en motiverend! Heb jezelf genoeg lief om goed voor jezelf te zorgen. Je bent het waard.

Aflevering van 13 mei 2019:

https://www.uitzendinggemist.net/aflevering/475248/Radar.html (KLIK)

Aflevering van 20 mei 2019:

https://www.uitzendinggemist.net/aflevering/476032/Radar.html (KLIK)

En doorrr naar een nieuw recept. 🙂 Vandaag deel ik met jullie een heerlijke doperwt-tonijn salade. Lekker op een cracker of boterham die binnen jouw leefstijl valt. Je kunt er ook witlofblaadjes, bleekselderij, puntpaprika of komkommer mee vullen.

Oh! En voor wie er de grap van in kan zien. De Puur en Lekker Leven High tea’s voor 2020 (KLIK) staan gepland. Wat?! Haha, ja echt.

200 gr doperwten (vers, diepvries, pot wat jij wil)
200 gr (duurzame) tonijn op waterbasis
1 sjalotje
2 el suikervrije mayonaise
peper en zout naar smaak
1 avocado ter garnering (optioneel)

Geniet, Mandy
SV, GV

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Mandy Knuvers

Mandy Knuvers

Een aantal jaren geleden had ik veel overgewicht. Ik was ongelukkig met mijn voorkomen en was veel moe. Ik koos voor afslanken met een totaal voedingsprogramma. Ik viel hiermee 37 kilo af.Ik wist natuurlijk maar al te goed dat als ik zou gaan leven zoals ik voorheen deed, ik het lichaam zou krijgen wat ik had (met de daarbij behorende kwaaltjes). 1 ding wist ik zeker, dat wil ik niet meer! Ik ben op zoek gegaan naar een leefstijl die bij mij zou zorgen voor gewichtsbehoud, energie en een goed humeur.

Geef een reactie