Ijsthee

Homemade ijsthee! Super easy en super lekker op dit soort zomerse dagen. De supermarkt variant bevat veel suiker. En hoe minder suiker een drankje bevat, hoe dorstlessender het is.

Ik gebruikte Lemon Ginger Manuka Honey thee van Pukka. Je kunt werkelijk alle theeën van de wereld gebruiken. Als jij het maar lekker vindt. Geniet van dit heerlijke weer en dit verkoelende drankje!

Ingrediënten:

1 liter water
1 zakje thee naar keuze
1 citroen in schijfjes
Honing (of andere zoeting) naar smaak
Ijsklontjes

Bereiding:

Breng het water aan de kook. Schenk dit in een glazen kan en hang het theezakje erin. Laat dit tenminste 5 minuutjes trekken. Verwijder het zakje en roer de zoeting naar keuze erdoor. Laat de thee nu buiten de koelkast verder afkoelen. Voeg daarna de citroenschijfjes toe en zet afgedekt in de koelkast. Voeg ijsklontjes toe vlak voor het serveren.

Geniet, Mandy
LV, GV

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Mandy

Mandy

Hoi, wat leuk dat je er bent! Ik ben Mandy en sinds 2010, probeer ik vanuit enthousiasme en passie de mens een beetje bewuster en positiever te maken. Hier vind je voornamelijk (h)eerlijke recepten, maar ik geef ook positiviteitssprankels cadeau, en deel ik mijn hersenspinsels en tips voor een comfortabel en leuk leven. Puur en Lekker Leven. Altijd leren en proberen. Soms vallen, altijd opstaan. Groot dromen en durven. Maar bovenal genieten en (jezelf) liefhebben. 'Be you and choose joy'. Wees welkom.

Geef een antwoord