Ijsthee

Homemade ijsthee! Super easy en super lekker op dit soort zomerse dagen. De supermarkt variant bevat veel suiker. En hoe minder suiker een drankje bevat, hoe dorstlessender het is.

Ik gebruikte Lemon Ginger Manuka Honey thee van Pukka. Je kunt werkelijk alle theeën van de wereld gebruiken. Als jij het maar lekker vindt. Geniet van dit heerlijke weer en dit verkoelende drankje!

Ingrediënten:

1 liter water
1 zakje thee naar keuze
1 citroen in schijfjes
Honing (of andere zoeting) naar smaak
Ijsklontjes

Bereiding:

Breng het water aan de kook. Schenk dit in een glazen kan en hang het theezakje erin. Laat dit tenminste 5 minuutjes trekken. Verwijder het zakje en roer de zoeting naar keuze erdoor. Laat de thee nu buiten de koelkast verder afkoelen. Voeg daarna de citroenschijfjes toe en zet afgedekt in de koelkast. Voeg ijsklontjes toe vlak voor het serveren.

Geniet, Mandy
LV, GV

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Mandy Knuvers

Mandy Knuvers

Een aantal jaren geleden had ik veel overgewicht. Ik was ongelukkig met mijn voorkomen en was veel moe. Ik koos voor afslanken met een totaal voedingsprogramma. Ik viel hiermee 37 kilo af.Ik wist natuurlijk maar al te goed dat als ik zou gaan leven zoals ik voorheen deed, ik het lichaam zou krijgen wat ik had (met de daarbij behorende kwaaltjes). 1 ding wist ik zeker, dat wil ik niet meer! Ik ben op zoek gegaan naar een leefstijl die bij mij zou zorgen voor gewichtsbehoud, energie en een goed humeur.

Geef een reactie