Ok, de leuke (eet)dingen op een rijtje.
1. Ik heb met mijn snijbietschotel een diner voor 2 gewonnen met een Facebook actie van restaurant Vork en Mes (hoe gaaf!)
2. De nieuwe website van onze zaak is in de lucht en daar ben ik best wel trots op: www.praktijkaurelia.nl
3. Ik mag in het najaar tijdens een modeshow met Puur en Lekker Leven hapjes rondgaan. (uitdaging).
4. Ik ga in het najaar Puur en Lekker Leven workshops organiseren. (spannend!).
Heel veel leuks dus in het verschiet. Verder blijf ik natuurlijk lekker kokkerellen en experimenteren in de feel good kitchen, zoals ik bij het volgend recept ook gedaan heb. Heerlijk geworden, al zeg ik het zelf. Met inspiratiedank aan Claudia en Jamie (himself). 😉
Ingrediënten voor (tenminste) 3 personen:
250 gr romanesco (bloemkool kan ook)
250 gr broccoli
1 courgette in plakken
2 ltr gezouten water
half bosje verse tijm (alleen de blaadjes)
½ Blikje ansjovis
kokosolie
2 tl fijngekruimelde gedroogde chillipepers (optioneel)
4 teentjes knoflook
deze: Tomatensaus
versgemalen peper
Keltisch zeezout
appelazijn
150 ml crème fraiche (of kokosroom)
½ Bolletje mozzarella (optioneel)
50 gr Parmezaanse kaas (of edelgistvlokken)
bosje basilicum (alleen de blaadjes)
Bereiding:
Verdeel de rest van de parmezaan en de eventuele plakjes mozzarella over het geheel en zet de schaal nog 15 minuutjes in de oven.
Voor een zuivelvrije variant staan de mogelijkheden erbij geschreven in het recept.
Geniet, Mandy
GV – SV