Snelle Pannenkoek

Na een heerlijke vakantie in een zonovergoten land, komt de herfst een stuk ruwer op m’n dak vallen dan anders. Ik houd namelijk van vallende blaadjes in allerlei kleuren, wind die je hoofd leegmaakt en de houtkachel en de kaarsen ‘s avonds aan. Maar dit jaar niet….ik heb het koud en moet even op zoek naar wat ik ook alweer zo charmant vind aan de herfst. Als ik me dan even op eten richt, ik heb meer behoefte aan warm eten zoals soep, stamppot en pannenkoeken.

Een pannenkoek binnen mijn leefstijl is super simpel en snel te maken! Dit wordt dan een lekkere, warme herfstlunch. Dat vrolijkt me dan weer op. šŸ™‚

ontbijtpannenkoek



Ingrediƫnten voor 1 pannenkoek:

30 gr amandelmeel
2 el kokosmelk of een andere plantaardige melk
1 halve theelepel chiazaad (optioneel)
1 halve tl gebroken lijnzaad
1 (bio) ei
snufje Keltisch zeezout
kokosolie

Voor de zoete variant kun je wat kaneel, stevia en/of vanille extract toevoegen.

TIP: lekker met een schep mascarpone of kokosroom erop, cacaopoeder of suikervrije (appel)stroop.

Bereiding:

Meng al deze ingrediƫnten door elkaar met een staafmixer (of een garde) en bak er een in wat kokosolie een mooie pannenkoek van.

TIP: je kunt er wat spek en (geiten)kaas doordoen voor een hartige variant.

Geniet, Mandy
GV – LV – KA – SVĀ 

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Mandy

Mandy

Hoi, wat leuk dat je er bent! Ik ben Mandy en sinds 2010, probeer ik vanuit enthousiasme en passie de mens een beetje bewuster en positiever te maken. Hier vind je voornamelijk (h)eerlijke recepten, maar ik geef ook positiviteitssprankels cadeau, en deel ik mijn hersenspinsels en tips voor een comfortabel en leuk leven. Puur en Lekker Leven. Altijd leren en proberen. Soms vallen, altijd opstaan. Groot dromen en durven. Maar bovenal genieten en (jezelf) liefhebben. 'Be you and choose joy'. Wees welkom.

Geef een antwoord