Wil jij je gasten deze kerst extra verwennen? Kies dan voor dit verrassende super dessert! Wat het nog leuker maakt, is dat de barbecue aan mag. Dat bedenk je in eerste instantie niet, maar ik vind dat extra gezellig. Lekker bij de warme barbecue uitbuiken, bijkletsen en wachten op dit ongewoon lekkere toetje.
Daarnaast hoeft je er geen uren voor in de keuken te staan en tover je toch iets spectaculairs op tafel. Warme banaan met gesmolten chocolade, de ultieme genietcombinatie. Super simpel, snel, feestelijk en lekker voor het hele gezin.
Zoals je ziet wordt de banaan van buiten zwart. Dat maakt niks uit, de banaan is van binnen enkel gegaard en niet verbrand.
Ingrediënten:
Zoveel bananen als aanwezige gasten.
10 gr. pure chocolade p.p. (70% cacao of meer)
Kokosrasp of gehakte noten ter garnering
Rum (optioneel)
Bereiding:
Steek de barbecue aan.
Schenk er voor de liefhebbers een eetlepel rum over.
GV