Ik eet natuurlijk alweer een paar weken wafeltjes door m’n yoghurtje in de ochtend. Maar nu is de ‘nieuwigheid’ er wel af, en wilde ik weer eens wat anders. Eens kijken wat ik allemaal op voorraad heb. Het was dus echt een experiment deze crumble. En dat pakte toch lekker uit!
Zoet. Maar dat vind ik in de yoghurt wel lekker. Te zoet voor jou? Gebruik dan een neutrale proteïne of minder kristalsweet. Want smaken blijven (gelukkig) verschillen. 🙂
Ingrediënten:
25 gr steviala kristalsweet kaneel
30 gr gebroken lijnzaad
30 gr smart proteïne Cookies & Cream (of een ander proteïnepoeder naar keuze).
35 gr amandelmeel
50 gr kokosolie op kamertemperatuur
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 160 graden, en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Doe alle ingrediënten in een platte schaal of bak, en prak er met een vork grof kruim van. Verdeel dit over de met bakpapier bekleedde bakplaat. Zet dit voor zo’n 5 minuutjes in de oven. Laat goed afkoelen, dan wordt het wat harder en schep er dan voorzichtig doorheen. Zo ontstaan er stukjes.
Schep dit voorzichtig in een goed afsluitbare (weck)pot, en bewaar het in de koelkast. Dan wordt het extra crunchy. Lekker door je yoghurt of kwark als ontbijt.
Geniet, Mandy
SV, GV, KA