Wat veel leuke reacties heb ik van jullie mogen ontvangen op de zuurkooltaart! Dat is toch wel heel leuk hoor, die foto’s en mailtjes van jullie. Ik blijf het speciaal vinden. Dank in ieder geval voor het delen.
Om nog maar even in pompoensferen te blijven, trakteer ik vandaag op het recept van pompoen pannenkoekjes. Koud en warm lekker, en geliefd bij het hele gezin! Je kunt ze naar hartenlust pimpen met wat je maar lekker vindt aan fruit en noten(pasta).
Je kunt er ook een drupje essentiële olie aan toevoegen. Tips geef ik onderaan het recept. Gisteren mochten wij voor het eerst een workshop verzorgen in het thema: kennismaken met doTERRA oliën. Wie mij kent weet dat ik workshops geven iedere keer weer een beetje spannend vind, laat staan in een splinternieuw thema. Maar het was weer net zo leuk als anders. Super leuke gasten, heerlijk thema! Wil je foto’s kijken? Dat kan HIER (klik).
Zo meteen gaan we op puppy-knuffel-bezoek. Daarna duik ik op deze druilerige zondag lekker de keuken in. Muesli maken, crackers met pit. De kip zit al in de slowcooker. Vanavond gaan we onze ‘salsa-moves’ weer bijschaven. Wat ga jij voor leuks doen vandaag?
Ingrediënten voor 1 portie:
Halve rijpe banaan
2 (bio) eieren
2 el pompoenpuree (recept vind je in mijn kookboek)
1 tl koek- of speculaaskruiden
mespuntje zout (als de kruiden zoutloos zijn)
Bereiding:
Doe all ingrediënten in een maatbeker, en mix er met de staafmixer een mooi glad beslagje van.
Verhit wat kokosolie of roomboter in een koekenpan. Bak een aantal kleine pannenkoekjes tot het beslag op is.
ik gebruikte voor het meten van de hoeveelheid, een juslepel. Dan kun je er zo’n 5 tot 6 bakken.
Beleg met amandelpasta en ver fruit naar keuze, of eet ze gewoon zo.
TIP: de mensen die doTERRA oliën in huis hebben, Voeg eens een druppel OnGuard, Wild Orange of Cinnamon toe.
Geniet, Mandy
SV – LV – GV
Ziet er lekker uit, maar zou het ook zonder die banaan gaan
Je zou kunnen proberen een extra ei te gebruiken?