Oh joh! Wat mega veel enthousiaste reacties heb ik van jullie mogen ontvangen op mijn eerste weekmenu. Echt tof! En dat nog wel in mijn Toos-inspiratieloos-modus. Er volgen er zeker meer. Maar vandaag niet. Ik maakte afgelopen week deze TE makkelijke en meer dan smakelijke maaltijd. Daarnaast is deze goed gevulde wrap koolhydraatarm. En dat vinden wij wel fijn binnen onze koolhydraatbewuste leefstijl. Als er een gerecht koolhydraatarm is, dan sluit ik de blog af met de afkorting: KA. LV = lactosevrij. GV = Glutenvrij en SV = suikervrij. Dan weet je dat.
Dit gerecht is zo makkelijk en snel als dat jij zelf wenst. Of je koopt de ingrediënten, of je maakt (bijna) alles zelf. It’s up to you. Heerlijke lunch of snel diner. Liever geen vlees? Met zalm kan ook. Liever geen vlees of vis? Gebruik dan bijvoorbeeld schijfjes avocado met wat citroensap.
Ingrediënten voor 1 portie:
1 (koolhydraatarme) wrap
100 gr carpaccio
groene pesto
suikervrije mayonaise
verse bladspinazie
gebakken pijnboompitjes
geraspte kaas naar keuze
peper
Bereiding:
Bak een snelle pannenkoek of omelet van een paar eieren als wrap, of volg de link naar de koolhydraatarme wraps in de ingrediëntenlijst.
Meng een eetlepel mayonaise met een royale theelepel pesto. Smeer hier de wrap mee in. Beleg deze nu met de carpaccio, kaas en pijnboompitjes. Draai er wat peper over. Leg er nu horizontaal een reep rauwe spinazieblaadjes op, en rol op. Klaar!
Geniet, Mandy
SV, GV, KA
Kom je in het voorjaar bij me lunchen/brunchen in de vorm van een high tea? Gezellig, er zijn nog een paar plaatsjes vrij! KLIK HIER.