30 dagen foto challenge

September is de maand dat we allemaal weer onze gezonde routine gaan oppakken. Wil jij op een leuke, nieuwe manier weer even bewust worden? Doe dan mee aan mijn fotochallenge. Ik heb ooit eens aan zoiets dergelijks meegedaan op Instagram en vond dat superleuk! Naar gelang de maand vorderde, maakte ik er steeds meer een sport van, om binnen het onderwerp van die dag steeds creatiever te worden. Het is gewoon spelen voor volwassen (ook heel gezond).
Het kost niks, alleen een beetje bewustwording. Leuk toch? Maak het jezelf vooral niet lastig (dat is namelijk helemaal niet leuk), maar maak gewoon met je telefoon leuke foto’s.

Op dinsdag 1 september gaan we van start. 

Wat gaan we doen? 
Deel iedere dag (en een dagje niet is ook oké) een leuke, mooie of gekke foto op je Facebook of Instagram account, in het thema van de dag (zie foto hieronder). Geef er lekker je eigen draai aan. Zet er de hashtag (#) #30dagenpuurenlekkerleven bij. Doe je met mee mee? Je weet het..hoe meer zielen…. 😀

Geniet, Mandy

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Mandy

Mandy

Hoi, wat leuk dat je er bent! Ik ben Mandy en sinds 2010, probeer ik vanuit enthousiasme en passie de mens een beetje bewuster en positiever te maken. Hier vind je voornamelijk (h)eerlijke recepten, maar ik geef ook positiviteitssprankels cadeau, en deel ik mijn hersenspinsels en tips voor een comfortabel en leuk leven. Puur en Lekker Leven. Altijd leren en proberen. Soms vallen, altijd opstaan. Groot dromen en durven. Maar bovenal genieten en (jezelf) liefhebben. 'Be you and choose joy'. Wees welkom.

Geef een antwoord