NeighbourFood Guide Lancering

Als je van goed, ambachtelijk en gezellig samen eten houdt, is de NeighbourFood Market in de Westergasfabriek te Amsterdam, DE place to be. Er hangt iedere maand weer een relaxte sfeer, er wordt gekookt, gegeten, gedronken, gelachen. Je zoekt bij de gepassioneerde aanbieders wat lekkers bij elkaar, en neemt plaats tussen de rest van de gezellige mensen aan de lange tafels. 

Er wordt trouwens geen entree gevraagd, maar een food-donatie voor de voedselbank, wordt zeer gewaardeerd.

 

Even de benen strekken? Dan wandel je gezellig over de vlooienmarkt en snuffel je tussen alle vintage hebbedingetjes. Deze zondag waren we uitgenodigd voor een heerlijke perslunch van de NeigbourFood Guide, op deze fijne plek. Op dit nieuwe online platform kunnen makers en eters van puur en lekker eten, elkaar vinden. Je vindt er ook een aantal fantastische foodblogs. En weet je wat, ik sta daar ook tussen. Hoe stoer is dat dan!

 

Wat hebben we genoten! We aten o.a. een meer dan lekkere vegan burger, van Food for Thought. Ook stond er een gevulde zoete aardappel van Mr. Brasa op het menu. Natuurlijk was er veel (h)eerlijks te snoepen van SharpSharp. Ondertussen spraken de dame van de vrouw met de baard en Damien van Hooligan Kitchen vol enthousiasme over hun bedrijven, die uit passie en liefde voor goed eten zijn ontstaan. Daarnaast hadden we ook nog eens een hele gezellige, spraakzame tafeldame. We gingen vol energie, tevreden, geïnspireerd EN met een leuke goodiebag, weer richting ons Brabantse bed.

NeighbourFood Guide Lancering 7

NeighbourFood Guide Lancering 8
En voor mijn Brabantse lezers, de NeighbourFood Market komt naar je toe! Dit jaar zal de markt ook een aantal keren in Den Bosch te vinden zijn. Ik houd jullie daarvan op de hoogte. 

Weet je wat leuk is, ik mag onder mijn Facebookvolgers zo’n gezellige food-goodiebag weggeven! Leuk toch?! Ik heb ‘m zelf uitgebreid met een Puur en Lekker Leven katoenen tas en notitieblokje. Wil jij ‘m winnen? Like en deel dan het bericht over de NeighbourFoodMarket op mijn Facebook pagina. Ik maak de winnaar vrijdag 26 februari bekend.

NeighbourFood Guide Lancering 9
Geniet, Mandy

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Mandy

Mandy

Hoi, wat leuk dat je er bent! Ik ben Mandy en sinds 2010, probeer ik vanuit enthousiasme en passie de mens een beetje bewuster en positiever te maken. Hier vind je voornamelijk (h)eerlijke recepten, maar ik geef ook positiviteitssprankels cadeau, en deel ik mijn hersenspinsels en tips voor een comfortabel en leuk leven. Puur en Lekker Leven. Altijd leren en proberen. Soms vallen, altijd opstaan. Groot dromen en durven. Maar bovenal genieten en (jezelf) liefhebben. 'Be you and choose joy'. Wees welkom.

Geef een antwoord