December tips

Meestal ben ik enthousiast over wat anderen allemaal voor mooie, lekkere en/of handige dingen maken. Als het aansluit bij mijn visie, schenk ik daar graag aandacht aan. Ik bedacht me vandaag ineens dat ik het maar zelden heb over wat ikzelf voor leuks kan doen en gemaakt heb. Misschien weet jij het al wel. Maar misschien zit er toch nog wat nieuws tussen. 


De sint komt volgend weekend met zijn pieten (de kleur zal me een zorg zijn) 😉 naar ons landje. En een paar weken daarna volgt de Kerstman met zijn rendieren (wel of geen rode neus, ook dat vind ik allemaal prima). 

Ik denk namelijk dat deze dagen voornamelijk in het teken mogen staan van samenzijn…bewust tijd met elkaar doorbrengen. Ik vind dat een cadeautje (en sneeuw, maar goed..) het wel ultiem maakt. Heel gek misschien, maar ik kijk daar zelfs nu nog steeds naar uit. Ik ben en blijf altijd een beetje excited. 


De Sint heeft de weg naar onze webwinkel gelukkig ook gevonden. Die man blijft echt goed bij de tijd vind ik. Een dikke duim als je op die leeftijd (hoe oud is de man eigenlijk?) online kunt shoppen. 


Hij kiest nog altijd voor mijn kookboek. Het is alweer twee jaar geleden dat ik met veel liefde dit smakelijke boek heb mogen maken. Jullie vinden het nog steeds leuk merk ik, en dat vind ik super tof! 

puur-en-lekker-kookboek

Wat nieuw is, en wat ik niet zelf bedacht heb maar jullie, zijn de kookworkshop cadeaubonnen. 
Ik kreeg hier regelmatig mailtjes over. Hier zijn ze dan. Mocht jou dat ook leuk lijken om cadeau te doen? Mail me dan op: [email protected] Deze bonnen vind je namelijk (nog) niet in onze webshop. 

puur-en-lekker-leven

En…natuurlijk blijf ik enthousiast over de Nutribullet. Vooral over de Pro versie. Dat is echt een super blender! Binnen een paar seconden maalt ie alles fijn. Groenten, fruit, noten, zaden alles met hetzelfde gemak. Ook eieren klutsen vind ik een uitvinding. Hup in de Nutribullet…en klaar. Enkel het mes en de beker afspoelen, kind kan de was doen (of de eieren klutsen). Ik vind ‘m ook mooi, hij misstaat ook echt niet op het aanrecht. Er zit een mooi boek bij met recepten en tips. Top cadeau! Ik zou er heel blij van worden in ieder geval. 

nutribullet-proDaarnaast kun je bij me terecht voor voedingsadvies. Dat valt alleen niet onder de cadeautjes. Alhoewel het wel een heel mooi cadeau aan jezelf kan zijn. 


Wat wel heel feestelijk is, maar ook niet onder de cadeaus valt is dat ik heel graag voor jou en jouw gezelschap puur en lekker kook en bak. Kijk maar eens op de Catering pagina. Ik sta altijd open voor brainstormsessies. 

Volgend jaar komt er nog meer leuks aan. Dat ga ik nog niet verklappen. Maar enthousiast ben ik weer enorm! En heb jij nog leuke aanvullende suggesties? Blijf me vooral mailen. Vind ik leuk!

Geniet, Mandy 

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Mandy

Mandy

Hoi, wat leuk dat je er bent! Ik ben Mandy en sinds 2010, probeer ik vanuit enthousiasme en passie de mens een beetje bewuster en positiever te maken. Hier vind je voornamelijk (h)eerlijke recepten, maar ik geef ook positiviteitssprankels cadeau, en deel ik mijn hersenspinsels en tips voor een comfortabel en leuk leven. Puur en Lekker Leven. Altijd leren en proberen. Soms vallen, altijd opstaan. Groot dromen en durven. Maar bovenal genieten en (jezelf) liefhebben. 'Be you and choose joy'. Wees welkom.

Geef een antwoord