Gastblogger Heleen stelt zich voor

Ik ben Heleen, een enthousiaste levensgenieter met een passie voor koken en eten.
Ik ben voortdurend op zoek naar inspiratie en deel deze graag met gelijkgestemden.
Ik heb veel diëten gevolgd. Vanaf mijn twaalfde levensjaar baalde ik al van mijn gewicht. Ik was het grootste meisje van de klas en stond bij gym altijd, vanwege mijn lengte, in de rij vooraan maar ook qua buik en beenomvang had ik duidelijk een “voorsprong”.
Vanaf mijn 16de begon ik met lijnen en ontstond er een obsessie voor het vinden van methoden om me te helpen om gewicht te verliezen. Montignac, Sonja, eiwitshakes kwamen in mijn leven en altijd was het resultaat fantastisch…maar beperkt houdbaar.
Mijn kledingkast bevat(te) vier kledingmaten en ik was veel moe. Ik was het spoor echt bijster. Mijn lichaam leek/lijkt wel in protest te zijn. Het werkt niet mee en dat geeft enorm veel stress (en dat schijnt ook niet mee te werken).

Mandy werd in mijn gezichtsveld getrokken als een magneet: ik las haar blog, bekeek haar site en werd aangetrokken door de manier waarop zij middels haar recepten tastbaar en overzichtelijk had gemaakt wat ik in mijn nieuwe voedingspatroon kon integreren en praktisch kon toepassen. De persoonlijke en luchtige benadering van haar lezerspubliek gaf meteen nabijheid. Ik wilde nog maar één ding; meer weten, mijn inzichten in voeding toetsen en vooral haar deskundige begeleiding inschakelen bij het handhaven van mijn gewicht. En zo is het gegaan.

Toen ze me vroeg of ik mijn proces op haar blog zou willen delen was ik direct enthousiast!
Ik wil met regelmaat, mijn ervaringen op het Puur en Lekker Leven pad en de (advies)gesprekken met Mandy dan ook met jullie delen, maar ook graag jullie ervaringen horen; zo kunnen we gezamenlijk Puur en Lekker Leven.
Vragen heb ik nog veel, bijvoorbeeld: Hoeveel mag ik eten? Welke groenten bevatten koolhydraten? en kan ik koolhydraten beter maar helemaal strepen? Wat neem ik voor lunch mee naar het werk?
Antwoorden van Mandy (altijd aangevuld met een nieuw recept) volgen in aansluitende blogs! Het jojoën stopt hier!
Puur en Lekker Leven begint.
Pure groeten, Heleen
 Links: Heleen – Rechts: Mandy
Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Mandy

Mandy

Hoi, wat leuk dat je er bent! Ik ben Mandy en sinds 2010, probeer ik vanuit enthousiasme en passie de mens een beetje bewuster en positiever te maken. Hier vind je voornamelijk (h)eerlijke recepten, maar ik geef ook positiviteitssprankels cadeau, en deel ik mijn hersenspinsels en tips voor een comfortabel en leuk leven. Puur en Lekker Leven. Altijd leren en proberen. Soms vallen, altijd opstaan. Groot dromen en durven. Maar bovenal genieten en (jezelf) liefhebben. 'Be you and choose joy'. Wees welkom.

3 reacties

  1. Leuk gastblog! Ik word ook altijd blij van Mandy's blog.

  2. Veel puur en lekker leven plezier Heleen! Gaat zeker lukken.

Geef een antwoord