Op jouw gezondheid!

Suzan, warme workshopbezoeker en ondernemer, stuurde me een mail waarin ze enthousiast liet weten dat haar nieuwe concept werkelijkheid is geworden. En wat een leuk en lief concept is dat! De op-jouw -gezondheid-boxen, zijn giftboxen waarmee je iemand gezondheid in zijn puurste vorm kunt wensen.

Een doos vol biologische en gezonde(re) producten. Wat het nog leuker maakt, is dat er niet alleen eten inzit, maar ook blijvende duurzame cadeautjes. Vandaag besteld, morgen op het door jou gewenste adres. Op de website kies je een pakket met een kaartje dat goed bij de ontvanger past.

Suzan verraste mij met de SuperHealthy box. Hoe passend en hoe leuk! Ik vond in de feestelijke kikker groene doos: lijnzaad, havervlokken, kokosvlokken, quinoa, zonnebloempitten en dadels. Er zaten ook nog mooie schaaltjes in van ZuperZoZial. Die vind ik mooi, ik heb daar ook drinkbekers van.

Je vindt er boxen in heel veel verschillende thema’s en prijzen. Voor de vegans, sushiliefhebbers, zieken, thee drinkers en iedereen die je eens wat liefs, leuks of opbeurends zou willen toesturen.

Want iedereen wil toch weleens een groene doos vol leuks en lekkers ontvangen van de postbode? En weet je wat? Ik mag er van Suzan eentje cadeau doen! Like mijn Facebookpagina en die van Op jouw gezondheid. Like en deel het bericht openbaar op Facebook, en laat een leuke reactie achter waarin je mij laat weten waarom juist jij een op jouw gezondheid box verdient.


Ik maak maandag 12 december de gelukkige bekend. 

Geniet, Mandy

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Mandy

Mandy

Hoi, wat leuk dat je er bent! Ik ben Mandy en sinds 2010, probeer ik vanuit enthousiasme en passie de mens een beetje bewuster en positiever te maken. Hier vind je voornamelijk (h)eerlijke recepten, maar ik geef ook positiviteitssprankels cadeau, en deel ik mijn hersenspinsels en tips voor een comfortabel en leuk leven. Puur en Lekker Leven. Altijd leren en proberen. Soms vallen, altijd opstaan. Groot dromen en durven. Maar bovenal genieten en (jezelf) liefhebben. 'Be you and choose joy'. Wees welkom.

Geef een antwoord