Smoothie Gemak

We eten in Nederland nog steeds veel te weinig groenten. Slechts 5% haalt de dagelijks aanbevolen hoeveelheid van 250 gram. Ik adviseer zelfs om per dag tenminste 500 gram groenten te eten! Op groenten en fruit kauwen heeft de voorkeur. Maar liever groenten en fruit in een smoothie, dan helemaal niet. Bij Smoothie Operators helpen ze je een handje op weg. Wat een geweldig concept, i-de-aal! 

Je besteld een box met verse, biologische, seizoensgroenten en fruit, aangevuld met superfoods. Daarbij zitten steeds 5 nieuwe smoothie recepten. Alle ingrediënten zijn afgewogen en genummerd. Het is dus enkel nog een kwestie van de recepten volgen, en deze iedere dag even in je blender klaarmaken. 

Maak kauwbewegingen bij iedere slok en neem de tijd…giet ‘m niet achterover. De spijsvertering begint namelijk bij het speeksel in je mond. Zo kun je alle vitaminen en mineralen optimaal opnemen.

smoothie-gemak-2

Ik vind het een uitvinding, zeker nu ik geen keuken heb. Maar voor iedereen met drukke agenda’s, en moeite met de juiste inname van groenten en fruit, is dit natuurlijk ook super gezond gemak!

Op vrijdagochtend ontving ik mijn pakket. Over alles is nagedacht. Goed verpakt en de recepten in een plastic beschermhoesje, zodat ze niet nat worden tijdens het vervoeren. Ik vind dat fijn, want ik bewaar de recepten graag. Mooi smakelijk vers fruit en knapperige groenten. Al een feest om uit te pakken en naar te kijken.

Onze favoriet van deze week, was met stip de pumpkin pie. Mmmm! Maar de variant met banaan en cacao deed er niet voor onder. De een bevat wat meer fruit, de ander wat meer groenten. Leuk gevarieerd. En variatie blijft zoals je weet, het toverwoord.

smoothie-gemak-1
Wil jij ook? Maak dan een account aan en bestel jouw smoothie pakket. Je kunt een abonnement nemen, maar zit daarmee nergens aan vast. Daar hou ik van! Je kunt het te allen tijde stoppen of pauzeren (als je op vakantie gaat bijvoorbeeld). Wil je om de week een pakket ontvangen? Ook dat kan. Voor slechts 3,99 per dag staat er een groot glas gezonde start op tafel.

Geniet, Mandy
SV – GV – LV

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Mandy Knuvers

Mandy Knuvers

Een aantal jaren geleden had ik veel overgewicht. Ik was ongelukkig met mijn voorkomen en was veel moe. Ik koos voor afslanken met een totaal voedingsprogramma. Ik viel hiermee 37 kilo af.Ik wist natuurlijk maar al te goed dat als ik zou gaan leven zoals ik voorheen deed, ik het lichaam zou krijgen wat ik had (met de daarbij behorende kwaaltjes). 1 ding wist ik zeker, dat wil ik niet meer! Ik ben op zoek gegaan naar een leefstijl die bij mij zou zorgen voor gewichtsbehoud, energie en een goed humeur.

Geef een reactie