Win een CHOCOdelic pakket!

Chocolade….zucht…als ik iets lekker vind, is het wel chocolade. Ik kies zelf al een lange tijd voor de lekkernijen van CHOCOdelic. Gezond genieten van de bovenste plank! Alle producten worden vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen en volgens speciale processen bereidt. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen goed bewaard en is wat je ook uitkiest in deze mooie webshop, een verantwoord tussendoortje!

Ik kreeg van de lieve dames van CHOCOdelic een pakketje toegezonden met een persoonlijk kaartje. Hierin vond ik een aantal spiksplinternieuwe en vooral (h)eerlijke chocolade traktaties, om te proeven! Geweldig toch? 

Zoals ik al schreef, ben ik stiekem al een tijdje fan van deze lekkere repen en energy bars. Maar ook van de superfoods zoals de gojibessen en moerbeibessen met een jasje van rauwe chocolade. Iedere dag trakteer ik mezelf op een stukje lovechock en inderdaad, je proeft de liefde er bovenuit.

Ok, een proefpakketje dus. Omdat het december is en ik in de weg-geef-modus sta, kun jij dit pakketje winnen. Leuk en vooral heeeeel lekker toch?! 

Wat zit erin? Chocolade! 😉

1 OMBAR coco mylk
1 RAWBITE reep met proteïne
1 Raw Choc Brownie
1 Choco Mulberry

Hoe maak je kans?

1. Like Puur en Lekker Leven op Facebook en Like CHOCOdelic op Facebook

2. Deel het bericht op Facebook, op je tijdlijn en/of in een groep.

3. Laat hieronder een berichtje achter met een geldig e-mail adres zodat ik je kan vinden wanneer je gewonnen hebt.

Doe je mee? Dan kun jij misschien met kerst genieten van deze (h)eerlijke verwennerijtjes.

Reageren kan tot en met dinsdag 10 december. Op woensdag 11 december zal ik de winnaar bekend maken via Facebook

Geniet, Mandy

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Mandy

Mandy

Hoi, wat leuk dat je er bent! Ik ben Mandy en sinds 2010, probeer ik vanuit enthousiasme en passie de mens een beetje bewuster en positiever te maken. Hier vind je voornamelijk (h)eerlijke recepten, maar ik geef ook positiviteitssprankels cadeau, en deel ik mijn hersenspinsels en tips voor een comfortabel en leuk leven. Puur en Lekker Leven. Altijd leren en proberen. Soms vallen, altijd opstaan. Groot dromen en durven. Maar bovenal genieten en (jezelf) liefhebben. 'Be you and choose joy'. Wees welkom.

20 reacties

  1. Klopt het dat Puur en lekker leven op Facebook een besloten groep is?

  2. Hoi Linda er in een Facebookpagina EN een besloten groep. Daar houden de mensen die de workshops bijgewoond hebben contact.

  3. Nu doet de link het wel, daarnet niet 😉 Thanks!

  4. van puur en lekker leven was ik al fan, nu ook van chocodelic :-).. en hier zijn we zeer zeker allemaal fan van chocolade, en we willen ze graag uit proberen.. hier word al in koor geroepen "like" 🙂

    gr pamela

    [email protected]

  5. Tuurlijk doe ik mee! 🙂 Je hebt mijn emailadres al want ik ben niet zo'n fan van het hier neer te zetten.

  6. Let wel op.. Ook dit soort sites worden gescanned op email adressen.
    Puur en lekker leven mag dan misschien discreet omgaan met je gegevens, anderen op internet niet.

  7. Dankjewel voor de melding. Kan ik daar nog wat tegen doen??

  8. Zou een leuk verjaardagscadeau zijn op de 11 e. Maar je recepten en tips zijn ook al cadeautjes. [email protected].

  9. Altijd geweldig om chocolade te winnen dus ja ik doe mee….. mijn mail adres heb je…. zet het hier niet graag neer. Groetjes Ilse

  10. jammie jammie…lekkere choco, daar ga ik altijd wel voor!
    en fantastische blog met lekkere hapjes!
    mijn meel: info (aapjesstraat)susi-art . nl

  11. ooow, superlike! M'n dochter van 14 (chocoholic) roept keihard dat zij de repen wil winnen, hahaha, eerlijk delen! Er zijn nl. 3 chocoholics in dit gezin!

  12. Ooooo chocolade…. jammie, jammie. Mijn mail-adres stuur ik via een privé berichtje. Ben ook niet zo van het openbaar delen van mijn adres.

  13. ik doe graag mee Mandy lijkt me lekker om met de kerst uit te proberen!
    Misschien een tip voor veilig internetverkeer en onnodig uitwisselen van emailadressen: de winnaar aanwijzen en naam bekend maken via deze pagina of Facebook en vragen of de winnaar haar mailadres in een prive-mail naar je toe wil sturen. Doen andere blogs met give away acties ook. Ik houd mijn mailadres liever zoveel mogelijk privé.
    Maar ik wil wel graag meedoen. Groetjes Carla

  14. Zeker een goed idee Carla. Bedankt voor het meedenken!

Geef een antwoord