Kip-Pesto salade (beleg)

Jaren verder ben ik, en nog steeds slank.  In m’n hoofd niet altijd, maar dat herkennen velen van jullie vast ook.  Zoals je in m’n voorstelbericht kunt lezen, ben ik 6 jaar geleden de strijd aan gegaan met de vele overtollige kilo’s. Daar zijn veel extra mooie dingen uit voortgekomen die ik toen niet had […]

Gepaneerde kippenlever

Ik snap het als niet iedereen de wave doet bij het lezen van de titel. Je lust lever of niet. Volgens mij zit daar niks tussenin. Kip is dan de meest milde lever, qua smaak. Dus mocht je het eens een kans willen geven, start dan met kip en dan bijvoorbeeld deze gepaneerde versie.  Lever […]

Sylvia stelt zich voor…

Ik ben Sylvia, enthousiast, leergierig en zorgzaam. Ik zeg altijd: ik ben vooral lekker mezelf (er zijn al genoeg anderen). Ik mag vandaag eindelijk met trots met jullie delen, dat ik me vanaf januari als kruidenspecialist en bewegingscoach, in mag gaan zetten voor Puur en Lekker Leven. Daarnaast zal ik me bezig gaan houden met het […]

Tomaten met kruidencrumble

Hallo januari! Hallo hardloopschoenen, sportschoolabonnement, sapkuurtje, opleiding en meditatiecursus! Grapje. Ik ben niet meer van het rigoureus omgooien, wel nog steeds van het uit enthousiasme impulsieve…(working on it). Ik ben wel nog altijd blij dat ik in 2010 rigoureus te werk ben gegaan en (met enige trots) mag zeggen dat m’n 50 overtollige kilo’s er […]

Warme kersen trifle (4)

Trifle is een nagerecht uit de Engelse keuken. Dit dessert is opgebouwd uit laagjes in een glas. Het onderste laagje is cake, daarop wat zuivel en daarop wat fruit. In een originele trifle zit sherry. Mijn trifle variant is alcoholvrij. Maar houd je vooral niet in. 😉 Het eerste wat je nodig hebt is cake. […]