Ananas Sorbetijs

Zelf sorbetijs maken. Het is bijna te makkelijk. Vers fruit naar keuze, scheutje water en eventueel een zoeting naar keuze erbij.
Dat is enkel nodig wanneer het fruit wat zuur is. Leuk om te decoreren met eetbare bloemen. Denk bijvoorbeeld aan de madeliefjes in je tuin.

Ik wens alle moeders van Nederland vandaag een geweldige Moederdag toe! En voor iedereen waar deze dag helemaal niet zo feestelijk voor is…
een extra dikke cyberknuffel van mij.

 

Ingrediënten:

400 gr verse ananasstukjes
125 ml water
2 el sukrin/erythritol (optioneel)

Bereiding:

Mix de drie ingredienten tot een mousse. Schenk dit in een lage bak, en zet het in de vriezer tot het bevroren is.
Schep er met een ijsschep bollen uit.

Geniet, Mandy
GV, LV, SV

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Mandy Knuvers

Mandy Knuvers

Een aantal jaren geleden had ik veel overgewicht. Ik was ongelukkig met mijn voorkomen en was veel moe. Ik koos voor afslanken met een totaal voedingsprogramma. Ik viel hiermee 37 kilo af.Ik wist natuurlijk maar al te goed dat als ik zou gaan leven zoals ik voorheen deed, ik het lichaam zou krijgen wat ik had (met de daarbij behorende kwaaltjes). 1 ding wist ik zeker, dat wil ik niet meer! Ik ben op zoek gegaan naar een leefstijl die bij mij zou zorgen voor gewichtsbehoud, energie en een goed humeur.

Geef een reactie