Ananas Sorbetijs

Zelf sorbetijs maken. Het is bijna te makkelijk. Vers fruit naar keuze, scheutje water en eventueel een zoeting naar keuze erbij.
Dat is enkel nodig wanneer het fruit wat zuur is. Leuk om te decoreren met eetbare bloemen. Denk bijvoorbeeld aan de madeliefjes in je tuin.

Ik wens alle moeders van Nederland vandaag een geweldige Moederdag toe! En voor iedereen waar deze dag helemaal niet zo feestelijk voor is…
een extra dikke cyberknuffel van mij.

 

Ingrediënten:

400 gr verse ananasstukjes
125 ml water
2 el sukrin/erythritol (optioneel)

Bereiding:

Mix de drie ingredienten tot een mousse. Schenk dit in een lage bak, en zet het in de vriezer tot het bevroren is.
Schep er met een ijsschep bollen uit.

Geniet, Mandy
GV, LV, SV

Print Friendly, PDF & Email
Share:
Mandy Knuvers

Mandy Knuvers

Hoi, wat leuk dat je er bent! Ik ben Mandy en sinds 2010, probeer ik vanuit enthousiasme en passie de mens een beetje bewuster en positiever te maken. Hier vind je voornamelijk (h)eerlijke recepten, maar ik geef ook positiviteitssprankels cadeau, en deel ik mijn hersenspinsels en tips voor een comfortabel en leuk leven. Puur en Lekker Leven. Altijd leren en proberen. Soms vallen, altijd opstaan. Groot dromen en durven. Maar bovenal genieten en (jezelf) liefhebben. 'Be you and choose joy'. Wees welkom.