Omdat dit taartje vrij van gluten, zuivel en geraffineerde suikers, zo goed ontvangen werd op Facebook. Hier een blogje met het recept en linkjes naar de ingrediĆ«nten. Zo is het beter terug te vinden. šĀ
Ingrediƫnten:
2 eieren, 4 el amandelmeel
1 (of 2) tl cacaopoeder
1 tl vanille extract
1 tl bakzout
1 tl appel azijn
snufje Keltisch zeezoutĀ
Geniet, Mandy
SV – LV – GV
Klinkt als een lekker recept. Zou je het appel azijn ook kunnen vervangen met citroensap?
Ja hoor, dat kan zeker! š
Goedemorgen,
Welke maat springvorm heb je gebruikt?
Vast niet die van 26 cm! š
Haha, deze is 22 cm Annemieke š
Heerlijk recept, bedankt!
Hoi Mandy, zou ik het bakzout ook door wijnsteenbakpoeder kunnen vervangen? En moet ik dan wel of geen appelazijn gebruiken?
Ja hoor dat kan. Dan is de appelazijn inderdaad niet nodig. š
Lijkt me lekker! Aan de ingrediƫnten te zien, is het maar een heel klein taartje, of is ie gewoon best dun??!
Het taartje wordt niet zo hoog.