Havermoutmuffins en Bananenbrood van Joep

Afgelopen weekend dook ik in de keuken van de liefste schoonzus. Samen testten we de biologische bakmixen van HermusMade. De mixen die we mochten testen zijn die van bananenbrood met noten en zaden, en havermout muffins met kokos en dadels.

Deze twee mixen zijn zeer zeker Puur en Lekker Leven waardig! Helemaal vrij van onnodige toevoegingen, en biologisch. Joep, de molenaar gaat voor kwaliteit en gezondheid. Ik mag ‘m nu al.

Je voegt zelf alleen rijpe bananen, een melk naar keuze en eieren toe. Kind kan de was doen! Altijd fijn om iets  ‘kant-en-klaar’ in je voorraadkast te hebben staan toch?

Het bananenbrood heeft in tegenstelling tot alle andere die ik ooit mocht proeven, een echte brood bite. Dat komt omdat er spelt inzit. Het is licht zoet door de bananen. Ik vond het heerlijk met roomboter, maar ook met wat notenpasta.

Het was een nek-aan-nek race, maar de havermout muffins hebben qua smaak gewonnen. Door de dadels een echte traktatie. En ze vullen echt super goed! 2 voor ontbijt en je komt de ochtend gegarandeerd zonder honger door.


Op dit moment zijn de mixen alleen nog te koop via de verkooppunten van Natudis. Er zit er vast ook eentje bij jou in de buurt. In 2017 ook online te koop via Joepsbiomix.


En omdat het cadeautjes maand is, mag ik van Joep een mix voor havermout muffins, EN een mix voor bananenbrood aan iemand cadeau doen! Wat moet je daarvoor doen? Like het bericht op mijn Facebookpagina en deel het (openbaar) op jouw account. 

Zaterdag 10 december maak ik dan (ook op Facebook) de winnaar bekend. 

En houd me in de gaten hoor! Er volgen nog veel meer cadeautjes. Gezellig hè?! 😀

Geniet, Mandy
SV – LV

 

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Mandy Knuvers

Mandy Knuvers

Een aantal jaren geleden had ik veel overgewicht. Ik was ongelukkig met mijn voorkomen en was veel moe. Ik koos voor afslanken met een totaal voedingsprogramma. Ik viel hiermee 37 kilo af.Ik wist natuurlijk maar al te goed dat als ik zou gaan leven zoals ik voorheen deed, ik het lichaam zou krijgen wat ik had (met de daarbij behorende kwaaltjes). 1 ding wist ik zeker, dat wil ik niet meer! Ik ben op zoek gegaan naar een leefstijl die bij mij zou zorgen voor gewichtsbehoud, energie en een goed humeur.

Geef een reactie