Havermoutmuffins en Bananenbrood van Joep

Afgelopen weekend dook ik in de keuken van de liefste schoonzus. Samen testten we de biologische bakmixen van HermusMade. De mixen die we mochten testen zijn die van bananenbrood met noten en zaden, en havermout muffins met kokos en dadels.

Deze twee mixen zijn zeer zeker Puur en Lekker Leven waardig! Helemaal vrij van onnodige toevoegingen, en biologisch. Joep, de molenaar gaat voor kwaliteit en gezondheid. Ik mag ‘m nu al.

Je voegt zelf alleen rijpe bananen, een melk naar keuze en eieren toe. Kind kan de was doen! Altijd fijn om iets  ‘kant-en-klaar’ in je voorraadkast te hebben staan toch?

Het bananenbrood heeft in tegenstelling tot alle andere die ik ooit mocht proeven, een echte brood bite. Dat komt omdat er spelt inzit. Het is licht zoet door de bananen. Ik vond het heerlijk met roomboter, maar ook met wat notenpasta.

Het was een nek-aan-nek race, maar de havermout muffins hebben qua smaak gewonnen. Door de dadels een echte traktatie. En ze vullen echt super goed! 2 voor ontbijt en je komt de ochtend gegarandeerd zonder honger door.


Op dit moment zijn de mixen alleen nog te koop via de verkooppunten van Natudis. Er zit er vast ook eentje bij jou in de buurt. In 2017 ook online te koop via Joepsbiomix.


En omdat het cadeautjes maand is, mag ik van Joep een mix voor havermout muffins, EN een mix voor bananenbrood aan iemand cadeau doen! Wat moet je daarvoor doen? Like het bericht op mijn Facebookpagina en deel het (openbaar) op jouw account. 

Zaterdag 10 december maak ik dan (ook op Facebook) de winnaar bekend. 

En houd me in de gaten hoor! Er volgen nog veel meer cadeautjes. Gezellig hè?! 😀

Geniet, Mandy
SV – LV

 

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Mandy

Mandy

Hoi, wat leuk dat je er bent! Ik ben Mandy en sinds 2010, probeer ik vanuit enthousiasme en passie de mens een beetje bewuster en positiever te maken. Hier vind je voornamelijk (h)eerlijke recepten, maar ik geef ook positiviteitssprankels cadeau, en deel ik mijn hersenspinsels en tips voor een comfortabel en leuk leven. Puur en Lekker Leven. Altijd leren en proberen. Soms vallen, altijd opstaan. Groot dromen en durven. Maar bovenal genieten en (jezelf) liefhebben. 'Be you and choose joy'. Wees welkom.

Geef een antwoord