Komkommer-Courgette Wokschotel

Het is mij tijdens consulten opgevallen dat vrij weinig mensen weten (of bedenken) dat je komkommer kunt wokken. Daarom deel ik vandaag dit super snelle, easy peasy, koolhydraatarme maaltje. Deze schotel kun je ook prima maken op je campingstelletje en is koud ook erg lekker.

Dit is even het laatste recept voor deze maand. Iedereen gaat heerlijk zijn eigen zomerding doen, en ik ook. Ik wens jullie dan ook allemaal een zalige zomer toe vol mooie momenten!

Ingrediënten voor 2 porties:

1 komkommer
1 courgette
150 gr kleine geha(c)ktballetjes naar keuze
100 gr feta met kruiden (in olie), verkuimeld
kruidenboter
kruidenboterkruiden
zwarte peper
bieslook ter garnering

Bereiding:

Snijd de komkommer en courgette in blokjes. Bak deze al roerend, in de kruidenboter, in zo’n 3 tot 4 minuutjes gaar. Bak de gehaktballetjes mee. Kruid de schotel ondertussen met de kruidenboter kruiden en zwarte peper.

Roer nog eens door en verdeel dit over twee borden. Garneer de borden met de verkruimelde feta en bieslook.

 

 

Geniet, Mandy
SV, GV, KA

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Mandy

Mandy

Hoi, wat leuk dat je er bent! Ik ben Mandy en sinds 2010, probeer ik vanuit enthousiasme en passie de mens een beetje bewuster en positiever te maken. Hier vind je voornamelijk (h)eerlijke recepten, maar ik geef ook positiviteitssprankels cadeau, en deel ik mijn hersenspinsels en tips voor een comfortabel en leuk leven. Puur en Lekker Leven. Altijd leren en proberen. Soms vallen, altijd opstaan. Groot dromen en durven. Maar bovenal genieten en (jezelf) liefhebben. 'Be you and choose joy'. Wees welkom.

Geef een antwoord