Komkommer-Courgette Wokschotel

Het is mij tijdens consulten opgevallen dat vrij weinig mensen weten (of bedenken) dat je komkommer kunt wokken. Daarom deel ik vandaag dit super snelle, easy peasy, koolhydraatarme maaltje. Deze schotel kun je ook prima maken op je campingstelletje en is koud ook erg lekker.

Dit is even het laatste recept voor deze maand. Iedereen gaat heerlijk zijn eigen zomerding doen, en ik ook. Ik wens jullie dan ook allemaal een zalige zomer toe vol mooie momenten!

Ingrediënten voor 2 porties:

1 komkommer
1 courgette
150 gr kleine geha(c)ktballetjes naar keuze
100 gr feta met kruiden (in olie), verkuimeld
kruidenboter
kruidenboterkruiden
zwarte peper
bieslook ter garnering

Bereiding:

Snijd de komkommer en courgette in blokjes. Bak deze al roerend, in de kruidenboter, in zo’n 3 tot 4 minuutjes gaar. Bak de gehaktballetjes mee. Kruid de schotel ondertussen met de kruidenboter kruiden en zwarte peper.

Roer nog eens door en verdeel dit over twee borden. Garneer de borden met de verkruimelde feta en bieslook.

 

 

Geniet, Mandy
SV, GV, KA

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Mandy Knuvers

Mandy Knuvers

Een aantal jaren geleden had ik veel overgewicht. Ik was ongelukkig met mijn voorkomen en was veel moe. Ik koos voor afslanken met een totaal voedingsprogramma. Ik viel hiermee 37 kilo af.Ik wist natuurlijk maar al te goed dat als ik zou gaan leven zoals ik voorheen deed, ik het lichaam zou krijgen wat ik had (met de daarbij behorende kwaaltjes). 1 ding wist ik zeker, dat wil ik niet meer! Ik ben op zoek gegaan naar een leefstijl die bij mij zou zorgen voor gewichtsbehoud, energie en een goed humeur.

Geef een reactie