Koningssmoothie

Willem-Alexander (wie kent ‘m niet), is bijna jarig. Niks toepasselijker dan op zijn verjaardag, de dag te starten met deze feestelijke oranje smoothie toch?! Super simpel, snel en smakelijk! 

Dit super gezonde drankje, versterkt je immuunsysteem, stimuleert de spijsvertering en zorgt voor een natuurlijk glansje op je huid. Daarnaast is het (niet geheel onbelangrijk) ook nog eens lekker!

De kokosmelk zorgt ervoor dat je bloedsuikerspiegel niet piekt (en daalt) als een dolle, en dat de suikers uit de groenten en het fruit, rustig worden afgegeven. Hierdoor blijft de tussentijdse snacktrek makkelijker weg.

Mijn advies is dan ook om het niet bij deze ene dag per jaar te houden. Zet het gerust wat vaker op je menu. Drie hoeraa-tjes voor onze koning, en maak er een mooi oranje feest van!

Koningssmoothie

Ingrediënten:

4 medium bospenen, schoongemaakt
150 ml vers sinaasappelsap
100 ml kokosmelk
100 gr verse ananas

Bereiding:

Doe alle ingrediënten in een krachtige blender, en laat het draaien tot er een mooie egale smoothie ontstaat. Verdeel over 2 glazen en voorzie van een feestelijk rietje.

Geniet, Mandy
SV – LV – GV 

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Mandy Knuvers

Mandy Knuvers

Een aantal jaren geleden had ik veel overgewicht. Ik was ongelukkig met mijn voorkomen en was veel moe. Ik koos voor afslanken met een totaal voedingsprogramma. Ik viel hiermee 37 kilo af.Ik wist natuurlijk maar al te goed dat als ik zou gaan leven zoals ik voorheen deed, ik het lichaam zou krijgen wat ik had (met de daarbij behorende kwaaltjes). 1 ding wist ik zeker, dat wil ik niet meer! Ik ben op zoek gegaan naar een leefstijl die bij mij zou zorgen voor gewichtsbehoud, energie en een goed humeur.

Geef een reactie