Koningssmoothie

Willem-Alexander (wie kent ‘m niet), is bijna jarig. Niks toepasselijker dan op zijn verjaardag, de dag te starten met deze feestelijke oranje smoothie toch?! Super simpel, snel en smakelijk! 

Dit super gezonde drankje, versterkt je immuunsysteem, stimuleert de spijsvertering en zorgt voor een natuurlijk glansje op je huid. Daarnaast is het (niet geheel onbelangrijk) ook nog eens lekker!

De kokosmelk zorgt ervoor dat je bloedsuikerspiegel niet piekt (en daalt) als een dolle, en dat de suikers uit de groenten en het fruit, rustig worden afgegeven. Hierdoor blijft de tussentijdse snacktrek makkelijker weg.

Mijn advies is dan ook om het niet bij deze ene dag per jaar te houden. Zet het gerust wat vaker op je menu. Drie hoeraa-tjes voor onze koning, en maak er een mooi oranje feest van!

Koningssmoothie

Ingrediënten:

4 medium bospenen, schoongemaakt
150 ml vers sinaasappelsap
100 ml kokosmelk
100 gr verse ananas

Bereiding:

Doe alle ingrediënten in een krachtige blender, en laat het draaien tot er een mooie egale smoothie ontstaat. Verdeel over 2 glazen en voorzie van een feestelijk rietje.

Geniet, Mandy
SV – LV – GV 

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Mandy

Mandy

Hoi, wat leuk dat je er bent! Ik ben Mandy en sinds 2010, probeer ik vanuit enthousiasme en passie de mens een beetje bewuster en positiever te maken. Hier vind je voornamelijk (h)eerlijke recepten, maar ik geef ook positiviteitssprankels cadeau, en deel ik mijn hersenspinsels en tips voor een comfortabel en leuk leven. Puur en Lekker Leven. Altijd leren en proberen. Soms vallen, altijd opstaan. Groot dromen en durven. Maar bovenal genieten en (jezelf) liefhebben. 'Be you and choose joy'. Wees welkom.

Geef een antwoord