Review Hallo Paleo 2

Ik vond vorige week het spiksplinternieuwe kookboek van Willeke Linneman, Hallo Paleo 2, in de brievenbus. Ik doe het prachtig vormgegeven en vlot geschreven boek tekort, wanneer ik het enkel een kookboek zou noemen. Het staat vol tips en handige overzichten. 

Willeke heeft ook nagedacht over het feit dat je niet alleen qua voeding gezond bezig kunt zijn. Zus Simone Linneman geeft in dit boek dan ook uitgebreid aandacht aan schone, zelfgemaakte verzorgingsproducten.  Hierbij staan ‘recepten’ voor het maken van tandpasta tot douchegel. 

Even terug naar waar mijn passie ligt, lekker en puur eten. Het boek kent 158 pagina’s waarvan er maar liefst 137 gevuld zijn met gerechten zonder onnodige toevoegingen, die op ieder moment van de dag gegeten kunnen worden.

Door de vele informatie, frisse foto’s en voornamelijk eenvoudig te bereiden gerechten maar ook drankjes, soepen, snacks en sausjes, is het echt een leuke aanvulling voor iedereen die bewust met gezond en lekker leven bezig is.

De beginners maar ook de gevorderden zullen weer positief geïnspireerd zijn na het lezen en gebruiken van dit boek.

Je kunt het boek kopen bij de boekhandels en bij bol.com (KLIK) voor 18,95.

De wortelspaghetti staat hier binnenkort op het menu en de kip met sesamkorst zal ook niet lang op zich laten wachten. Of een koude avocadosoep, of…of…roze boekweitwraps? Het lijkt me allemaal heerlijk!

Je hoort dat ik gewoon niet kan kiezen. Dat hoeft ook niet, ik kan gewoon iedere week even door het boek bladeren en een Hallo Paleo 2 gerecht uitkiezen.

Dankjewel Linneke voor het maken van dit mooie, inspirerende boek!

Geniet, Mandy

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Mandy Knuvers

Mandy Knuvers

Een aantal jaren geleden had ik veel overgewicht. Ik was ongelukkig met mijn voorkomen en was veel moe. Ik koos voor afslanken met een totaal voedingsprogramma. Ik viel hiermee 37 kilo af.Ik wist natuurlijk maar al te goed dat als ik zou gaan leven zoals ik voorheen deed, ik het lichaam zou krijgen wat ik had (met de daarbij behorende kwaaltjes). 1 ding wist ik zeker, dat wil ik niet meer! Ik ben op zoek gegaan naar een leefstijl die bij mij zou zorgen voor gewichtsbehoud, energie en een goed humeur.

Geef een reactie