Review Hallo Paleo 2

Ik vond vorige week het spiksplinternieuwe kookboek van Willeke Linneman, Hallo Paleo 2, in de brievenbus. Ik doe het prachtig vormgegeven en vlot geschreven boek tekort, wanneer ik het enkel een kookboek zou noemen. Het staat vol tips en handige overzichten. 

Willeke heeft ook nagedacht over het feit dat je niet alleen qua voeding gezond bezig kunt zijn. Zus Simone Linneman geeft in dit boek dan ook uitgebreid aandacht aan schone, zelfgemaakte verzorgingsproducten.  Hierbij staan ‘recepten’ voor het maken van tandpasta tot douchegel. 

Even terug naar waar mijn passie ligt, lekker en puur eten. Het boek kent 158 pagina’s waarvan er maar liefst 137 gevuld zijn met gerechten zonder onnodige toevoegingen, die op ieder moment van de dag gegeten kunnen worden.

Door de vele informatie, frisse foto’s en voornamelijk eenvoudig te bereiden gerechten maar ook drankjes, soepen, snacks en sausjes, is het echt een leuke aanvulling voor iedereen die bewust met gezond en lekker leven bezig is.

De beginners maar ook de gevorderden zullen weer positief geïnspireerd zijn na het lezen en gebruiken van dit boek.

Je kunt het boek kopen bij de boekhandels en bij bol.com (KLIK) voor 18,95.

De wortelspaghetti staat hier binnenkort op het menu en de kip met sesamkorst zal ook niet lang op zich laten wachten. Of een koude avocadosoep, of…of…roze boekweitwraps? Het lijkt me allemaal heerlijk!

Je hoort dat ik gewoon niet kan kiezen. Dat hoeft ook niet, ik kan gewoon iedere week even door het boek bladeren en een Hallo Paleo 2 gerecht uitkiezen.

Dankjewel Linneke voor het maken van dit mooie, inspirerende boek!

Geniet, Mandy

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Mandy

Mandy

Hoi, wat leuk dat je er bent! Ik ben Mandy en sinds 2010, probeer ik vanuit enthousiasme en passie de mens een beetje bewuster en positiever te maken. Hier vind je voornamelijk (h)eerlijke recepten, maar ik geef ook positiviteitssprankels cadeau, en deel ik mijn hersenspinsels en tips voor een comfortabel en leuk leven. Puur en Lekker Leven. Altijd leren en proberen. Soms vallen, altijd opstaan. Groot dromen en durven. Maar bovenal genieten en (jezelf) liefhebben. 'Be you and choose joy'. Wees welkom.

Geef een antwoord