De lekkerste Sinterklaas traktaties

Deze blog heeft een heleboel anders gekleurde woorden. Door hierop te klikken, kom je bij de recepten en boeken uit waar ik vandaag over schrijf.

Ik heb zelf een matig Sinterklaas recepten aanbod viel me op. pepernotenspeculaasbrokken en Sinterklaasmuffins, maar dan heb je het wel gehad. Het zou genoeg kunnen zijn voor een heerlijk avondje.

maarrr…ik volg een aantal leuke foodblogcollega’s (Is dat een woord? Dat zou een mooie zijn voor scrabble), en zij maken (ook) echt de heerlijkste lekkernijen. Wat ik deel past uiteraard binnen de Puur en Lekker Leefstijl. Zo heb je er dus direct weer wat leuke foodblogs bij om op rond te snuffelen. Dus mocht je nog de keuken induiken voor 5 december, dan inspireert deze post je mogelijk.

Wat dacht je van de Pompoen-Speculaas cake van Dayenne’s Foodblog.

pompoen-speculaas-cake

Of deze heerlijke gevulde speculaas van Marinka van eetpaleo. Cadeautip: zij heeft trouwens net een nieuw bakboek uitgebracht vol zalige traktaties.

gevulde-speculaas-van-marinka-van-eetpaleo

Wie ook zojuist een prachtig kookboek heeft uitgebracht, is de gezellige Natalie van Natalie’s keuken. Haar boek vind je HIER. Maar het recept van deze meer dan lekkere Speculaastaart met amandelspijs vind je op haar blog.

speculaastaart-met-amandelspijs-van-natalies-keuken
Taaitaai hoort er natuurlijk ook bij. En het recept van focusonfoodies past mooi binnen mijn visie. Dus deel ik ook dat graag. 

taaitaai-focusonfoodies
En last but zeker not least, deze zalige en prachtige speculaas cheesecake van oh my pie. Plaatje toch? 

speculaas-cheesecake-2-0

Vind je het nu lastig of gedoe om al die ingrediënten eerst bij elkaar te scharrelen. Denk dan eens aan de bakery boxen van Eva van The Good Stuff Bakery. De cinnamon cupcakes met salty caramel passen met hun winterse karakter ook prima bij de tijd van het jaar. Het is trouwens ook een heel leuk cadeau! 

Wil je helemaal niet bakken, maar wel Puur en Lekker genieten? Dan bakken de meiden van cakehomemade heel graag op bestelling een smakelijke Sinterklaascake voor jou en jouw gasten.

smakelijke-sinterklaascake

Dit kan niet anders dan een heerlijk avondje worden toch?

Geniet, Mandy

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Mandy

Mandy

Hoi, wat leuk dat je er bent! Ik ben Mandy en sinds 2010, probeer ik vanuit enthousiasme en passie de mens een beetje bewuster en positiever te maken. Hier vind je voornamelijk (h)eerlijke recepten, maar ik geef ook positiviteitssprankels cadeau, en deel ik mijn hersenspinsels en tips voor een comfortabel en leuk leven. Puur en Lekker Leven. Altijd leren en proberen. Soms vallen, altijd opstaan. Groot dromen en durven. Maar bovenal genieten en (jezelf) liefhebben. 'Be you and choose joy'. Wees welkom.

Geef een antwoord