Chocolade Kusjes

Een kusje van mij….voor jou!
choc kus

Ingrediënten:

65 gr cashewpasta
(Ik heb het zelf gemaakt zie hier hoe eenvoudig je dat doet!)
25 gr vloeibare kokosolie
50 gr gepeld hennepzaad
25 gr kokosrasp
het merg van een half vanillestokje
snufje kaneel
snufje Keltisch zeezout
8 druppels stevia
sinaasappel schil
20 gr gesmolten pure chocolade (85%)

Bereiding:

Maal het hennepzaad met de kokosrasp fijn in de keukenmachine.

Voeg dit samen met alle andere ingrediënten in een kom.

Vul 15 bonbon vormpjes met dit mengsel.

Zet dit vervolgens in de vriezer en laat het hard worden.

Druk daarna het hard geworden mengsel uit de vormpjes.

Doop ze 1 voor 1 in de (au bain marie) gesmolten chocolade en leg er een ‘kus’ op van sinaasappel schil.

 

TIP: bewaar deze ‘kusjes’ in een afgesloten bakje in de koelkast (anders smelten ze).

Geniet, Mandy
SV – GV – LV – KA

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Mandy Knuvers

Mandy Knuvers

Hoi, wat leuk dat je er bent! Ik ben Mandy en sinds 2010, probeer ik vanuit enthousiasme en passie de mens een beetje bewuster en positiever te maken.Hier vind je voornamelijk (h)eerlijke recepten, maar ik geef ook positiviteitssprankels cadeau, en deel ik mijn hersenspinsels en tips voor een comfortabel en leuk leven.Puur en Lekker Leven. Altijd leren en proberen. Soms vallen, altijd opstaan. Groot dromen en durven. Maar bovenal genieten en (jezelf) liefhebben. 'Be you and choose joy'.Wees welkom.

Geef een reactie