Chocolade Kusjes

Een kusje van mij….voor jou!
choc kus

Ingrediënten:

65 gr cashewpasta
(Ik heb het zelf gemaakt zie hier hoe eenvoudig je dat doet!)
25 gr vloeibare kokosolie
50 gr gepeld hennepzaad
25 gr kokosrasp
het merg van een half vanillestokje
snufje kaneel
snufje Keltisch zeezout
8 druppels stevia
sinaasappel schil
20 gr gesmolten pure chocolade (85%)

Bereiding:

Maal het hennepzaad met de kokosrasp fijn in de keukenmachine.

Voeg dit samen met alle andere ingrediënten in een kom.

Vul 15 bonbon vormpjes met dit mengsel.

Zet dit vervolgens in de vriezer en laat het hard worden.

Druk daarna het hard geworden mengsel uit de vormpjes.

Doop ze 1 voor 1 in de (au bain marie) gesmolten chocolade en leg er een ‘kus’ op van sinaasappel schil.

 

TIP: bewaar deze ‘kusjes’ in een afgesloten bakje in de koelkast (anders smelten ze).

Geniet, Mandy
SV – GV – LV – KA

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Mandy Knuvers

Mandy Knuvers

Een aantal jaren geleden had ik veel overgewicht. Ik was ongelukkig met mijn voorkomen en was veel moe. Ik koos voor afslanken met een totaal voedingsprogramma. Ik viel hiermee 37 kilo af.Ik wist natuurlijk maar al te goed dat als ik zou gaan leven zoals ik voorheen deed, ik het lichaam zou krijgen wat ik had (met de daarbij behorende kwaaltjes). 1 ding wist ik zeker, dat wil ik niet meer! Ik ben op zoek gegaan naar een leefstijl die bij mij zou zorgen voor gewichtsbehoud, energie en een goed humeur.

Geef een reactie