Galia Cocktail

Vorige week zat ik samen met de husband op een zondagmiddag bij m’n favoriete schoonzus, lekker te ontspannen in de tuin. Sommige van jullie hebben kennis met haar gemaakt tijdens de workshops

Sinds januari werkt zij namelijk een aantal dagen per week bij ons. Het is een leukerd en het tweelingzusje van de husband, en toevallig zijn ze vandaag nog jarig ook! Maar even terug naar vorige week in de tuin….

Zij en haar vriend hanteren de Puur en Lekker Leefstijl, en ze vindt het geweldig om te zorgen. Dat is natuurlijk super fijn wanneer je daar op visite bent. We kregen koffie en thee met Mandy chocolade koekjes en eierkoeken met roomboter. Later maakte ze lunch. Crackers met pit, rauwkost, homemade mayo en gekookte eitjes. 

Later op de middag vroeg ze, zal ik nog een lekker drankje maken? Ik zei: heb je daar nog zin in dan? Zij: Jaaaa, natuurlijk! Even later stond deze onderstaande heerlijke coole, alcoholvrije cocktail op tafel.

Vandaag dus geen recept van mezelf, maar eentje van Syl de schoonzus. Proost, op een mooi nieuw levensjaar!

meloen cocktail
Ingrediënten (voor circa 1 liter):

halve Galia meloen
1 limoen
1 pers sinaasappel
250 ml bruiswater
10 (of meer) ijsklontjes
kokosbloesemsuiker (ter decoratie)

4 cocktailglazen

Bereiding:

Pers de sinaasappel en de limoen uit. Schep wat kokosbloesemsuiker op een bord. Dip de monden van de cocktailglazen in het sap en in de suiker. Zet opzij.

Snijd de meloen doormidden. Verwijder de pitten. Schil een helft en snijd deze in stukken.

Doe nu alle ingrediënten in een krachtige blender. Laat even draaien en verdeel dit over de vier cocktailglazen.

Geniet, Mandy (& Syl)
SV – GV – LV

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Mandy Knuvers

Mandy Knuvers

Een aantal jaren geleden had ik veel overgewicht. Ik was ongelukkig met mijn voorkomen en was veel moe. Ik koos voor afslanken met een totaal voedingsprogramma. Ik viel hiermee 37 kilo af.Ik wist natuurlijk maar al te goed dat als ik zou gaan leven zoals ik voorheen deed, ik het lichaam zou krijgen wat ik had (met de daarbij behorende kwaaltjes). 1 ding wist ik zeker, dat wil ik niet meer! Ik ben op zoek gegaan naar een leefstijl die bij mij zou zorgen voor gewichtsbehoud, energie en een goed humeur.

Geef een reactie