Galia Cocktail

Vorige week zat ik samen met de husband op een zondagmiddag bij m’n favoriete schoonzus, lekker te ontspannen in de tuin. Sommige van jullie hebben kennis met haar gemaakt tijdens de workshops

Sinds januari werkt zij namelijk een aantal dagen per week bij ons. Het is een leukerd en het tweelingzusje van de husband, en toevallig zijn ze vandaag nog jarig ook! Maar even terug naar vorige week in de tuin….

Zij en haar vriend hanteren de Puur en Lekker Leefstijl, en ze vindt het geweldig om te zorgen. Dat is natuurlijk super fijn wanneer je daar op visite bent. We kregen koffie en thee met Mandy chocolade koekjes en eierkoeken met roomboter. Later maakte ze lunch. Crackers met pit, rauwkost, homemade mayo en gekookte eitjes. 

Later op de middag vroeg ze, zal ik nog een lekker drankje maken? Ik zei: heb je daar nog zin in dan? Zij: Jaaaa, natuurlijk! Even later stond deze onderstaande heerlijke coole, alcoholvrije cocktail op tafel.

Vandaag dus geen recept van mezelf, maar eentje van Syl de schoonzus. Proost, op een mooi nieuw levensjaar!

meloen cocktail
Ingrediënten (voor circa 1 liter):

halve Galia meloen
1 limoen
1 pers sinaasappel
250 ml bruiswater
10 (of meer) ijsklontjes
kokosbloesemsuiker (ter decoratie)

4 cocktailglazen

Bereiding:

Pers de sinaasappel en de limoen uit. Schep wat kokosbloesemsuiker op een bord. Dip de monden van de cocktailglazen in het sap en in de suiker. Zet opzij.

Snijd de meloen doormidden. Verwijder de pitten. Schil een helft en snijd deze in stukken.

Doe nu alle ingrediënten in een krachtige blender. Laat even draaien en verdeel dit over de vier cocktailglazen.

Geniet, Mandy (& Syl)
SV – GV – LV

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Mandy

Mandy

Hoi, wat leuk dat je er bent! Ik ben Mandy en sinds 2010, probeer ik vanuit enthousiasme en passie de mens een beetje bewuster en positiever te maken. Hier vind je voornamelijk (h)eerlijke recepten, maar ik geef ook positiviteitssprankels cadeau, en deel ik mijn hersenspinsels en tips voor een comfortabel en leuk leven. Puur en Lekker Leven. Altijd leren en proberen. Soms vallen, altijd opstaan. Groot dromen en durven. Maar bovenal genieten en (jezelf) liefhebben. 'Be you and choose joy'. Wees welkom.

Geef een antwoord