Heleen vraagt (4)

Terugblikken en successen vieren.

Ik begin het jaar eens met iets nieuws: positief terugkijken!
Ik mag namelijk leren (van mezelf) om meer te genieten van hetgeen ik heb bereikt, in plaats van weer meteen nieuwe dingen/doelen toe te voegen.
Dus..wat is er in 2014 gebeurd waar ik trots op mag zijn?
Qua voeding ben ik trots op:
1. Vervangen van brood (pasta en rijst stond al langer niet op mijn menu) voor crackers met pit (KLIK), of gewoonweg meer groenten in de vorm van salades en ontbijt van geitenyoghurt met rauwe noten en kokosrasp.
crackers2
2. Het eten van allerlei soorten groenten die ik daarvoor niet of nauwelijks at; bloemkool, broccoli, pastinaak, zoete aardappel, bieten. Ik verorber dagelijks echt met een grote grijns een hele groenteberg.
Qua bewegen ben ik oprecht trots op:
1. Een tweetal vakanties, die puur in het teken stonden van fietsen. Fietsen door Drenthe (waar we succesvol de  fietsvierdaagse konden ontwijken :-), en daarna een fietstocht van zo’n 600 km in 1 week van Oostenrijk (Ehrwald) naar Italie (Verona). Geen mooier cadeau dan in een zonovergoten Verona aankomen als prachtig eind-décor.
2. mijn wekelijkse wandeling met een vriendin op de dinsdagavond. We houden de pas er in, de gesprekken zijn ook “voedend”.
Qua “zorgen voor mezelf”  ben ik superblij met:
1. De aanschaf van een bureaustoel voor thuiswerken die me dwingt om mijn rugspieren te gebruiken.
2. Eerder toegeven aan vermoeidheid en mijn bedje opzoeken in plaats van mezelf vermanend toespreken.
Ik ben echt super benieuwd waar jullie “trots” van 2014 zit! Genieten jullie nog even mee van het afgelopen resultaat en jaar? Wat wil jij daarover delen?
Ik hoor het graag hieronder in een reactie of op Facebook (KLIK). Zo kunnen we elkaar inspireren met onze persoonlijke successen.
Voor 2015 wil ik met name meditatie/rust toevoegen, qua bewegen meer oefeningen gaan doen voor mijn rug en meer tijd besteden aan mijn vrienden.
Mandy, heb jij nog tips hoe ik deze andere zaken kan integreren in mijn puur en lekker leven?
Pure groeten, Heleen
Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Mandy

Mandy

Hoi, wat leuk dat je er bent! Ik ben Mandy en sinds 2010, probeer ik vanuit enthousiasme en passie de mens een beetje bewuster en positiever te maken. Hier vind je voornamelijk (h)eerlijke recepten, maar ik geef ook positiviteitssprankels cadeau, en deel ik mijn hersenspinsels en tips voor een comfortabel en leuk leven. Puur en Lekker Leven. Altijd leren en proberen. Soms vallen, altijd opstaan. Groot dromen en durven. Maar bovenal genieten en (jezelf) liefhebben. 'Be you and choose joy'. Wees welkom.

Geef een antwoord