Hoera, 2 jaar + Tropische kokosfudge

Deze maand is mijn Puur en Lekker Leven blog jarig! 2 jaar geleden, op 28 mei welteverstaan, ben ik op het wereldwijde web met jullie gaan delen wat ik zoal eet (en weet) en jullie hebben daar massaal positief op gereageerd! 

Tsja…dat verwachtte ik eerlijk gezegd niet. Ik ben er ‘gewoon’ aan begonnen omdat het me leuk leek te bloggen. Leuk? Wat blijkt, ik vind het fan-tas-tisch! En het allerleukste eraan zijn jullie, mijn volgers, lezers, cliënten en workshopbezoekers, serieus! Zonder jullie was het bloggen niet zo leuk geweest. 

Mensen die lieve (bedank)mailtjes sturen, foto’s van gerechten die op Facebook worden gedeeld en waar bij verteld wordt dat het zo heerlijk heeft gesmaakt…wat wil je nog meer? Ik even niks, ik ben een dankbaar mens dat ik dit alweer 2 jaar mag doen. Op naar de volgende 2 dan maar met z’n allen? 🙂 Dat het maar inspirerend en leuk mag blijven! 

Ik ga mijn Puur-en-Lekker-Leven-verjaardag nu alvast met jullie vieren (omdat ik de rest van de maand buiten ben spelen) met een feestelijk hapje met een tropisch tintje.

Er zijn al ontzettend veel varianten op te vinden, maar dit is mijne. En voor wie het nog niet kent, het is echt feestelijk lekker!

Ingrediënten voor circa 12 snacks:

100 gr Santen (kokoscrème in droge vorm)
2 el rauwe (acacia) honing
50 gr witte amandelpasta
2 el kokosolie
1 el bijenpollen
1 tl chiazaad
schil (rasp) van 1 limoen en 1 citroen
1 el limoensap
1 el citroensap

Bereiding:

Smelt de Santen samen met de kokosolie au bain marie.

Doe er de amandelpasta bij en meng goed door elkaar.

Roer de honing erdoor en schep er de schil, citrussap, bijenpollen en chiazaad doorheen en meng goed.

Schep deze tropische massa in (siliconen) mini muffin vormpjes en zet ze voor een uurtje in de vriezer. Je kunt ze in de vriezer bewaren en een uurtje voor het serveren in de koelkast leggen.

Geniet, Mandy
LV – SV – GV

Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Mandy Knuvers

Mandy Knuvers

Een aantal jaren geleden had ik veel overgewicht. Ik was ongelukkig met mijn voorkomen en was veel moe. Ik koos voor afslanken met een totaal voedingsprogramma. Ik viel hiermee 37 kilo af.Ik wist natuurlijk maar al te goed dat als ik zou gaan leven zoals ik voorheen deed, ik het lichaam zou krijgen wat ik had (met de daarbij behorende kwaaltjes). 1 ding wist ik zeker, dat wil ik niet meer! Ik ben op zoek gegaan naar een leefstijl die bij mij zou zorgen voor gewichtsbehoud, energie en een goed humeur.

4 reacties

  1. Gefeliciteerd!! 2 jaar alweer, wat goed 😀 En wat een heerlijk recept om het te vieren!

Geef een reactie