Nutri Ninja Winactie + smoothie recept

Dit pas een geweldige zondagochtend! Vandaag trakteer ik naast een recept, op wat anders. Ik ga, omdat het zo’n feestelijk lang weekend is, iets geweldigs cadeau doen aan 1 van jullie! Ik mag van  Nutri Ninja NL zo’n geweldig gave Nutri Ninja 480 EU t.w.v 169,- euro weggeven! De innovatieve 1000 watt krachtpatser, is een echte alleskunner. Deze Power Blender kan Sauzen, beslagen, dips, dressings, ijsjes, smoothies, pureetjes en sappen maken. Omdat alle ingredienten er heel ingaan, blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden.

Nutri Ninja Winactie + smoothie recept.
De Nutri Ninja met auto-IQ (zoals dat zo mooi heet), is uitgerust met voorgeprogrammeerde instellingen. Hierdoor is het resultaat van welk gerecht dan ook, altijd perfect! Je drukt op 1 knop en kunt daarna genieten! Wat ikzelf extra fijn vind, is dat het niet een apparaat is met tig onderdelen, die allemaal schoongemaakt moeten worden na gebruik. Nee, het is 1 beker waar alles in gaat. Deze spoel je af en klaar. De bekers en hulpstukken mogen ook in de vaatwasser (weer een pluspuntje). 🙂 

Ik hoor je denken, oooooh ja die wil ik! Hoe kan ik deze winnen?! Eigenlijk heel eenvoudig. Vind mijn Puur en Lekker Leven Facebookpagina en die van Nutri Ninja NL leuk. Deel het bericht van de win actie openbaar op jouw Facebook tijdlijn. Kijk goed, dat het openbaar is. Ik kan anders je deelname niet zien. 

Nutri Ninja Winactie + smoothie recept. delen-7

In de doos zit als extraatje, een klein boekje met 30 recepten zodat je direct aan de slag kunt. Bijvoorbeeld deze heerlijk zoete aardbeien-bananen smoohtie, waar kinderen ook dol op zijn. 
Ingrediënten (voor 2 porties):
1 kleine, rijpe banaan
1 hand bladspinazie
240 ml kokosmelk
1 el ahornsiroop
130 gr bevroren aardbeien
Bereiding:
Doe alle ingredienten in de Nutri Ninja 480 EU. Draai de dop goed dicht en zet de beker op de body. Druk op de Ultra Blend knop. Laat draaien en schenk daarna in 2 leuke glazen.
Ik maak op Facebook de winnaar bekend op Vrijdag 20 mei aanstaande. Doe je ook mee? Misschien staat deze powerblender dan binnenkort op jouw aanrecht te schitteren. 
 
Geniet, Mandy
LV – SV – GV
Print Friendly, PDF & Email
Deel:
Mandy

Mandy

Hoi, wat leuk dat je er bent! Ik ben Mandy en sinds 2010, probeer ik vanuit enthousiasme en passie de mens een beetje bewuster en positiever te maken. Hier vind je voornamelijk (h)eerlijke recepten, maar ik geef ook positiviteitssprankels cadeau, en deel ik mijn hersenspinsels en tips voor een comfortabel en leuk leven. Puur en Lekker Leven. Altijd leren en proberen. Soms vallen, altijd opstaan. Groot dromen en durven. Maar bovenal genieten en (jezelf) liefhebben. 'Be you and choose joy'. Wees welkom.

Geef een antwoord